Maaltijdservice De Ronde Venen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Ronde Venen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in De Ronde Venen? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel diverse aanbieders in uw regio. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,15 per persoon. Aan tafel voor Rookworst met stamppot boerenkool of Kippenvlees in kerriesaus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijdservice in De Ronde Venen geniet u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Ronde Venen
Netnummer0297 (+31297)
Postcode3641
PrijsindicatieVanaf €5,75
Maaltijd suggestieMacaroni-gehakt schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in De Ronde Venen

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in De Ronde Venen. Denk dan aan grote organisaties als Royal Foods en Albert Heijn. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende initiatieven en slagerijen. Elke aanbieder heeft weer een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Zijn er voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in De Ronde Venen? Dat is niet erg! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Ronde Venen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende firma’s hebben ook een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende koop u zonder moeite praktische of verse producten als afbak broodmandje en zoetwaren. In de regel gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in De Ronde Venen

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in De Ronde Venen? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een groot aantal opties die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Lasagna bolognese of Chili con carne, gehakt, rijst. Onderstaand treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij Bader’sDe Passage 203641 AKMijdrecht
EetwinkelVoorstraat 153633 BBVreeland
Uw HuistraiteurRijksstraatweg 423631 ADNieuwersluis
Zonnehuis MajellaDorpsstraat 753641 EBMijdrecht
Tympaan-De BaatKerkvaart 23641 EPMijdrecht
Cateringbedrijf het OventjeCommunicatieweg 12B3641 SEMijdrecht
Zonnehuis ZuiderhofFutenlaan 503645 GEVinkeveen
Restaurant Stichting WarandePostbus 1853700 ADZeist
ZonneburgWoudenbergseweg 73701 BAZeist
Charim – De LooborchWoudenbergseweg 423701 BCZeist
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in De Ronde Venen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, het productieproces, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kan je kopen vanaf €4,15.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Appelpannenkoek kunt u al bestellen vanaf €7,45.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ramen, een lekker bijgerecht en een dessert als Dame blanche mousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente De Ronde Venen. Meer informatie kunt u teruglezen op www.derondevenen.nl. Lees ook verder over Vers aan tafel.

Stats & Facts

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: De Ronde Venen
 • (Net) nummer: 0297 (+31297)
 • Postcodegebied: 3641
 • Populaire wijk: Mijdrecht

Maaltijden suggesties

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Macaronischotel bolognese
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Macaroni-gehakt schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in De Ronde Venen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd door een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 25 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Rookworst met stamppot boerenkool of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening De Ronde Venen. Zo’n subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Mijdrecht, Gebied bij Uithoorn, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje De Ronde Venen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.derondevenen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 3640, 3641, 3642, 3643).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente