Maaltijdservice Nieuwegein

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwegein voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwegein? Via onze vergelijker achterhaalt u overzichtelijk verschillende organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,25 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Aardappelpartjes rozemarijn of Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Nieuwegein krijgt u complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieUtrecht
GemeenteNieuwegein
Netnummer030 (+3130)
Postcode3431
PrijsindicatieVanaf €5,82
Maaltijd suggestieVolkoren macaronischotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Nieuwegein

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Nieuwegein. Denk dan aan interessante bedrijven als Vers aan tafel en/of Easy Meal. Ook in deze plaats zelf zijn er uitstekende instellingen en zorginstellingen. Elke partij heeft weer een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de aanbieders op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Nieuwegein? Dat is niet erg! Best veel maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwegein. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor bejaarden. Zodoende koop men zonder moeite praktische of verse producten als afbak kaas mais broodjes en melk. Dikwijls gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuwegein

Hebt u interesse in ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Nieuwegein? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit velerlei opties die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Witlof ovenschotel of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Hieronder vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Bekijk ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Aanschuifdiner De WulverhorstPrins Bernhardstraat 23421 JDOudewater
Slagerij UlteeLeeuweringerstraat 343421 ACOudewater
Rijnhoven – AntoniushofAntoniushof 13417 JLMontfoort
ZorgSpectrum locatie De Geinsche HofVuurscheschans 753432 TXNieuwegein
Vitras – Santé PartnersZoutkamperschans 3-63432 TZNieuwegein
Petra’s maaltijdserviceLeisteenoever 13433 DDNieuwegein
Keurslager de GraafHoogzandveld 123434 EENieuwegein
ZorgSpectrum locatie VreeswijkLekboulevard 103434 GLNieuwegein
BuurtzorgParelduiker 133435 EPNieuwegein
Keurslager van KesterenKruisstraat 33441 BWWoerden
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwegein voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €3,85.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gestoofde prei kunt u al bestellen vanaf €7,1.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Erwtensoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Vanille/Kersen mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Nieuwegein. Meer informatie kunt u teruglezen op www.nieuwegein.nl. Lees ook verder over Koolhydraatarme maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Nieuwegein
 • (Net) nummer: 030 (+3130)
 • Hoofdpostcode: 3431
 • Populaire wijk: Jutphaas

Voorbeelden van maaltijden

 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kippensoep met vermicelli
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Boerenkool, rundergehakt

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nieuwegein aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 25 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Varkenslapje in champignonsaus en Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan thuishulp bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Nieuwegein. Een subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Jutphaas Wijkersloot, Zuilenstein, Batau Zuid, Batau Boord, Doorslag, Huis de Geer, Blokhoeve, Galecop, Fokkesteeg, Hoogzandveld, Lekboulevard, Vreeswijk, Merwestein, Park Oudegein, Zandveld, Het Klooster, Laagraven, Plettenburg, De Wiers, Hoge Landen, Stadscentrum.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Nieuwegein maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.nieuwegein.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 3430, 3431, 3432, 3433, 3434, 3435, 3436, 3437, 3438, 3439).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan