Maaltijdservice Oudewater

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudewater voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oudewater? Met behulp van onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel verschillende services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,50 per keer. Genieten van Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst en Spaghetti Napoli? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Oudewater ontvangt u complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieUtrecht
GemeenteOudewater
Netnummer0348 (+31348)
Postcode3421
PrijsindicatieVanaf €5,83
Maaltijd suggestieSchnitzel champignonsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Oudewater

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Oudewater. Denk dan aan belangrijke maaltijdbezorgers als Apetito of Wesselius maaltijden. Ook binnen de gemeente zien we interessante partijen en verswinkels. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de bezorgdiensten op uw gemak op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Oudewater? Er is een oplossing! Flink wat maaltijden aan huis voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudewater. Een uitkomst voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende organisaties beschikken over een nuttige boodschappenservice voor senioren. Hierdoor haalt men moeiteloos de boodschappen zoals volle kwark of leverworst. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oudewater

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Oudewater? Of heeft u liever de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een groot aantal thuismaaltijden die mogelijk matchen met uw situatie en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Stamppot Boerenkool met rookworst. Op deze pagina bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u verrassend voordelig verse maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij UlteeLeeuweringerstraat 343421 ACOudewater
Rijnhoven – AntoniushofAntoniushof 13417 JLMontfoort
Stichting WelzijnsondersteuningKasteelplein 53417 JGMontfoort
Aanschuifdiner De WulverhorstPrins Bernhardstraat 23421 JDOudewater
ZorgSpectrum locatie De Geinsche HofVuurscheschans 753432 TXNieuwegein
Vitras – Santé PartnersZoutkamperschans 3-63432 TZNieuwegein
Petra’s maaltijdserviceLeisteenoever 13433 DDNieuwegein
Keurslager de GraafHoogzandveld 123434 EENieuwegein
ZorgSpectrum locatie VreeswijkLekboulevard 103434 GLNieuwegein
BuurtzorgParelduiker 133435 EPNieuwegein
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudewater voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Vriesverse maaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree kan je kopen vanaf €3,5.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Javaanse kip five-spices, mihoen goreng bestelt u vanaf €5,8.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ramen, een gezonde salade en een toetje als Irish coffee na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Oudewater. Overige informatie treft u op www.oudewater.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Oudewater
 • (Net) nummer: 0348 (+31348)
 • Centrale postcode: 3421
 • Populaire wijk: Hekendorp

Maaltijden suggesties

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Spinaziestamppot, omelet

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oudewater bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele dienstverleners hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Spaghetti Bolognese, kaas. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Oudewater. Zo’n regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Hekendorp, Oudewater, Papekop, Snelrewaard.
 • Korting op maaltijden aan huis van een maaltijdservice waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Oudewater maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.oudewater.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3420, 3421).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente