Maaltijdservice Lopik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lopik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lopik? D.m.v. deze website bekijkt u supersnel diverse aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,10 per keer. Aan tafel voor Roodbaarsfilet met kappertjessaus, witte rijst, gemende groenten of Pastaschotel met spinazie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdservice in Lopik krijgt u gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieUtrecht
GemeenteLopik
Netnummer0348 (+31348)
Postcode3411
PrijsindicatieVanaf €5,8
Maaltijd suggestieSchnitzel mexico schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Lopik

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van Lopik. We hebben het over interessante bedrijven als Vers aan tafel en/of Jumbo. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene instellingen en sociale voorzieningen. Iedere partij levert een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze vergelijker kan u de aanbieders probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde voorkeuren als bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Lopik? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lopik. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties hanteren ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Zodoende koop men eenvoudig broodnodige boodschappen als snoep of karnemelk. Normaliter gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lopik

Gaat uw interesse uit naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lopik? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere menu’s die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot prei met roomkaas of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
VitrasBeatrixplantsoen 1H3411 DALopik
Santé PartnersPoortdijk 34F3402 BSIJsselstein
Vecht en IJssel – EwoudJan van der Heydenweg 23401 RHIJsselstein
Stichting WelzijnsondersteuningKasteelplein 53417 JGMontfoort
Rijnhoven – AntoniushofAntoniushof 13417 JLMontfoort
Slagerij UlteeLeeuweringerstraat 343421 ACOudewater
Aanschuifdiner De WulverhorstPrins Bernhardstraat 23421 JDOudewater
ZorgSpectrum locatie De Geinsche HofVuurscheschans 753432 TXNieuwegein
Vitras – Santé PartnersZoutkamperschans 3-63432 TZNieuwegein
Petra’s maaltijdserviceLeisteenoever 13433 DDNieuwegein
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lopik voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Vriesverse maaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gehakt in roomsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Pindasoep, iets te drinken en een toetje als Slagroom om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Lopik. Overige informatie kunt u teruglezen op www.lopik.nl. Of klik door voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Informatie

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: Lopik
 • Regionummer: 0348 (+31348)
 • Centrale postcode: 3411
 • Veel gezochte wijk: Lopik

Maaltijd ideeën

 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Lopik aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk soort maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden in de regel bezorgd middels een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen en Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Lopik. Een tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Lopik, Benschop en Polsbroek.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een verstrekker waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Lopik maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.lopik.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 3410, 3411).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente