Maaltijdservice IJsselstein

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in IJsselstein voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in IJsselstein? Door middel van deze website treft u moeiteloos diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,60 per gerecht. Smullen van Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli of Hamlapje in jus met stamppot andijvie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in IJsselstein beschikt u over voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieUtrecht
GemeenteIJsselstein
Netnummer030 (+3130)
Postcode3401
PrijsindicatieVanaf €5,78
Maaltijd suggestieSpinaziestamppot, omelet

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in IJsselstein

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in IJsselstein. Denk aan belangrijke services als Eet Smakelijk en/of Smakelijk Thuys. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Elk bedrijf hanteert een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze pagina kunt u dus de services op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Heeft u specifieke wensen als o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in IJsselstein? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in IJsselstein. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste firma’s beschikken over een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt men moeiteloos de boodschappen zoals jam of kruidenkaas. Normaliter gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in IJsselstein

Gaat uw interesse uit naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in IJsselstein? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele soorten maaltijden die mogelijk voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Groentensoep met gehaktballen of Stamppot koolraap met appel. Hieronder bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting PulseBenschopperweg 3423401 BZIJsselstein
Maaltijdvoorziening De Lange WeiRembrandthof 853372 XVHardinxveld-Giessendam
Cateringservice De GelegenheidLelystraat 35 b3364 AHSliedrecht
Keurslager StekelenburgDe Biezen 153401 GDIJsselstein
Leon Donker CateringMerianweg 53401 MRIJsselstein
Vecht en IJssel – EwoudJan van der Heydenweg 23401 RHIJsselstein
Santé PartnersPoortdijk 34F3402 BSIJsselstein
VitrasBeatrixplantsoen 1H3411 DALopik
Stichting WelzijnsondersteuningKasteelplein 53417 JGMontfoort
Rijnhoven – AntoniushofAntoniushof 13417 JLMontfoort
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in IJsselstein voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot prei met roomkaas is er al voor €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei is er al voor €3,9.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng kan je kopen vanaf €6,15.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Seolleongtang, een gezonde salade en iets lichts zoals Bosvruchten yoghurt ijs na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente IJsselstein. Aanvullende info bekijkt u op www.ijsselstein.nl. Lees ook verder over Jumbo.

Belangrijke info

 • Provincie: Utrecht
 • Gemeente: IJsselstein
 • Netnummer: 030 (+3130)
 • Hoofdpostcode: 3401
 • Lokale wijk: IJsselstein

Tips voor maaltijden

 • Stamppot prei met roomkaas
 • Macaronischotel bolognese
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Appelcompote met vanille
 • Kabeljauw in kruidensaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in IJsselstein bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. Het eten wordt steeds vaker bezorgd middels een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsReepjes kalkoenvlees in saus en Spaghetti Napoli. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening IJsselstein. De beschikbare subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere IJsselstein.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje IJsselstein maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.ijsselstein.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3400, 3401, 3402, 3403, 3404, 3405).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan