Maaltijdservice Giessenlanden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Giessenlanden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Giessenlanden? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of magnetronmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,45 p.p. Aanschuiven voor Spareribs, gebakken wedges, broccoli of Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Giessenlanden krijgt u smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
Netnummer0184 (+31184)
Postcode4223
PrijsindicatieVanaf €6,21
Maaltijd suggestieCouscous, kip, mergueze worst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Giessenlanden

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Giessenlanden. Neem grote leveranciers als Apetito of Picnic. Maar ook op regionaal niveau zien we tal van instanties en slagerijen. Elke service heeft weer een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met eerst een proefpakket. Bestaan er voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Giessenlanden? Er kan meer dan u denkt! Veel thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Giessenlanden. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal organisaties hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo krijgt u eenvoudig verse of handige boodschappen als vanille vla of slagroom. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Giessenlanden

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Giessenlanden? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele menu’s die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Hieronder vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
Keurslager BartenDokter H. de Vriesplein 44241 BEArkel
Stichting Tafeltje DekjeMiddelkoop 374245 TSLeerbroek
Keurslager BartenHoogstraat 83b4251 CJWerkendam
BuurtzorgDaltenaer 9a4251 TXWerkendam
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Giessenlanden voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen kan je kopen vanaf €4,6.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Omelet in champignonsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, extra groenten en iets lichts zoals Patbingsu als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Giessenlanden. Meer daarover kunt u vinden op www.giessenlanden.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Uitgekookt.

Stats & Facts

Suggesties van maaltijden

 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Kipfilet in piri piri saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Giessenlanden aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen of Runderlapje in jus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. We hebben het over ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Giessenlanden. De beschikbare regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Kern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Giessenlanden maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.giessenlanden.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 3380, 3381, 4209).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente