Maaltijdservice Hardinxveld-Giessendam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hardinxveld-Giessendam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hardinxveld-Giessendam? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u gemakkelijk verschillende organisaties in uw regio. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,40 per maaltijd. Flink uitpakken met Heldere uiensoep en Macaroni in tomatensaus, ham, kaas? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Hardinxveld-Giessendam krijgt u complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHardinxveld-Giessendam
Netnummer0184 (+31184)
Postcode3371
PrijsindicatieVanaf €6,25
Maaltijd suggestieTortellini met gehakt en kaas

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Hardinxveld-Giessendam

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Hardinxveld-Giessendam. Neem bijv. interessante aanbieders als Mealhero en Chef Martin. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei initiatieven en zorginstellingen. Iedere optie heeft zo een “eigen” keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de services eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van menu-voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Hardinxveld-Giessendam? Geen probleem! Flink wat thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hardinxveld-Giessendam. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere organisaties bieden ook een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Zo krijgt men zonder moeite broodnodige boodschappen als koffiepads of krentenbrood. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Hardinxveld-Giessendam? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Varkensfilet in jus met koolraap of Penne pesto, kip, groene groenten. Hieronder treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Cateringservice De GelegenheidLelystraat 35 b3364 AHSliedrecht
Welzijnswerk – Het BonkelaarhuisBonkelaarplein 73363 ELSliedrecht
Stichting WaardeburghBonkelaarplein 123363 ELSliedrecht
Maaltijdvoorziening De Lange WeiRembrandthof 853372 XVHardinxveld-Giessendam
Stichting PulseBenschopperweg 3423401 BZIJsselstein
Keurslager StekelenburgDe Biezen 153401 GDIJsselstein
Leon Donker CateringMerianweg 53401 MRIJsselstein
Vecht en IJssel – EwoudJan van der Heydenweg 23401 RHIJsselstein
Santé PartnersPoortdijk 34F3402 BSIJsselstein
VitrasBeatrixplantsoen 1H3411 DALopik
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Hardinxveld-Giessendam voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot prei met roomkaas is er al voor €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Bami goreng speciaal, kip in satésaus vindt u vaak al vanaf €4,4.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €7,15.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Roomsoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Meer daarover kan u lezen op www.hardinxveld-giessendam.nl. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.

Belangrijke info

Tips voor maaltijden

 • Hamburger, ui en champignons
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Stamppot Hutspot met worst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hardinxveld-Giessendam aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of online. Uw bestelling wordt veelal geleverd aan huis door een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met circa 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen of Champignonsoep met rundvlees. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Hardinxveld-Giessendam. De ontvangen tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Wijk 00.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een service waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Hardinxveld-Giessendam maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.hardinxveld-giessendam.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3370, 3371, 3372, 3373).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan