Maaltijdservice Molenwaard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Molenwaard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Molenwaard? Aan de hand van deze website ontdekt u snel en simpel verschillende organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,45. Aanschuiven voor Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten of Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Molenwaard geniet u van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
Netnummer0184 (+31184)
Postcode2954
PrijsindicatieVanaf €6,42
Maaltijd suggestieBloemkool met rundvlees schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Molenwaard

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Molenwaard. Denk dan aan populaire maaltijdbezorgers als Van Marle of Jumbo. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende partijen en zorginstellingen. Elk bedrijf heeft weer z’n eigen assortiment en voorwaarden. Middels deze pagina kan u de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Molenwaard? Dat is niet erg! Meer en meer maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Molenwaard. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Zo bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als volle yoghurt of abrikozenjam. Meestal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Molenwaard

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Molenwaard? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service die zich focust op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Onderstaand ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
CrimpenersteynZandrak 662924 BCKrimpen aan den IJssel
Hoogerbrug CuisineVan der Hoopstraat 24-262921 LRKrimpen aan den IJssel
Verkade maaltijdserviceMaalderij 272913 LZNieuwerkerk aan den IJssel
SPAR WillemsteinKerkstraat 8-102959 BSStreefkerk
Keurslager BartenMargrietstraat 52964 CEGroot-Ammers
SPAR MaaltijdserviceWaterlinie 622965 CCNieuwpoort
Vrijwillige Hulpdienst GraafstreekBurgemeester Dekkingstraat 12971 ACBleskensgraaf
SPAR MaaltijdserviceLindenstraat 42971 ARBleskensgraaf
Slagerij BartenJan Steenstraat 92981 EGRidderkerk
RiederborghBoksdoornstraat 22982 BCRidderkerk
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Molenwaard voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van zaken als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Champignonsoep met rundvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Erwtensoep met rookworst kan je kopen vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,35.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Brownie om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Molenwaard. Meer hierover bekijkt u op www.gemeentemolenwaard.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Molenwaard
 • Netnummer: 0184 (+31184)
 • Hoofdpostcode: 2954
 • Populaire wijk: Nieuw-Lekkerland

Tips voor maaltijden

 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Spareribs met patat en salade
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Stamppot Zuurkool met appel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Molenwaard aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Preiroomsoep. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het betreft een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Molenwaard. Zo’n regeling kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een leverancier waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Molenwaard maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.gemeentemolenwaard.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3366).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente