Maaltijdservice Hendrik-Ido-Ambacht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hendrik-Ido-Ambacht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hendrik-Ido-Ambacht? Geholpen door onze tool doorzoekt u probleemloos verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,40 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Verse waldorfsalade of Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Hendrik-Ido-Ambacht geniet u van uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHendrik-Ido-Ambacht
Netnummer078 (+3178)
Postcode3342
PrijsindicatieVanaf €6,27
Maaltijd suggestieWitlofschotel met ham en kaas

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Hendrik-Ido-Ambacht

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Hendrik-Ido-Ambacht. Bijvoorbeeld erkende bezorgers als Van Smaak of Coop. Ook binnen de gemeente zien we allerlei initiatieven en wijkrestaurants. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze tool kunt u de bezorgers eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er menu-voorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Hendrik-Ido-Ambacht? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hendrik-Ido-Ambacht. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal firma’s beschikken over een speciale boodschappenservice voor senioren. Hiermee krijgt men direct praktische of verse producten als zuivelproducten en havermoutpap. Niet zelden gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hendrik-Ido-Ambacht

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hendrik-Ido-Ambacht? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse mogelijkheden die mogelijk passen bij uw wensen en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Zalm in dillesaus of Spareribs met patat en salade. Onderstaand vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De Blije BorghGerard Alewijnsstraat 183341 GDHendrik-Ido-Ambacht
Ambacht aan tafelZomertaling 73341 DBHendrik Ido Ambacht
Slagerij BartenKort Ambachtlaan 1053333 EKZwijndrecht
Keurslager VlotLouwersplein 133343 RCHendrik-Ido-Ambacht
Rivas – De MarktMarkt 243351 PBPapendrecht
Rowdy’s CateringBeukmolen 713352 ABPapendrecht
Keurslager CompeerEspenhof 103355 BMPapendrecht
Versplaza Jan NoorlandRembrandtlaan 59 A3362 ADSliedrecht
Stichting WaardeburghBonkelaarplein 123363 ELSliedrecht
Welzijnswerk – Het BonkelaarhuisBonkelaarplein 73363 ELSliedrecht
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hendrik-Ido-Ambacht voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door o.a. de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,85.
 • Vriesverse maaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Draadjesvlees in rode wijnsaus bestelt u vanaf €6,2.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bietensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Panna cotta om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Meer daarover kunt u vinden op www.h-i-ambacht.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vers aan tafel.

Stats & Facts

Tips voor maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Stamppot prei met roomkaas

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hendrik-Ido-Ambacht bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden aanbieders en kies er een. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste aanbieders verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden veelal aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree of Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan hulp bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Hendrik-Ido-Ambacht. Zo’n subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Centrum, Krommeweg, De Volgerlanden, Sandelingen-Ambacht, De Oevers.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hendrik-Ido-Ambacht maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.h-i-ambacht.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3340, 3341, 3342, 3343, 3344).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan