Maaltijdservice Korendijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Korendijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Korendijk? Door gebruik te maken van deze pagina doorzoekt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,75 per gerecht. Ouderwets genieten van Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Spaghetti bolognese? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Korendijk profiteert u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKorendijk
Netnummer0186 (+31186)
Postcode3262
PrijsindicatieVanaf €6,31
Maaltijd suggestieVegetarische lasagna, spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Korendijk

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Korendijk. Bijvoorbeeld interessante partijen als Van Marle en/of Bofrost. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima aanbieders en zorginstellingen. Iedere organisatie levert een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de firma’s gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket. Spelen er dieetwensen zoals onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Korendijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Korendijk. Een uitkomst voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hanteren ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als leverkaas of rijstepap. Veelal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Korendijk

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Korendijk? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden die mogelijk matchen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kip kerrie ananas met risotto of Lasagna bolognese. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BartenVierwiekenplein 283262 ANOud-Beijerland
CareynDe Vriesstraat 23261 PCOud-Beijerland
BuurtzorgLangeweg 273257 KCOoltgensplaat
Alerimus de Open WaardZoomwijckplein 113262 DAOud-Beijerland
BuurtzorgKoninginneweg 98A3262 JDOud-Beijerland
SPAR HeikoopKade 22C3265 AAPiershil
SPAR MaaltijdserviceT Haagje 73273 AEWestmaas
Slagerij ViergeverMunnikendijk 20A3273 LEWestmaas
Alerimus de BuitensluisBernhardstraat 253281 BCNumansdorp
Mariet Party’s & EventsEinsteinstraat 353281 NJNumansdorp
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Korendijk voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Zuurkool met appel is beschikbaar vanaf €5,75.
 • Vriesverse maaltijd als Tomatensoep met balletjes bestelt u vanaf €3,65.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot kan je kopen vanaf €6,25.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Koninginnensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Dame blanche ijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Korendijk. Praktische info kunt u vinden op www.korendijk.nl. Lees ook verder over Proefpakket.

Informatie

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Korendijk
 • (Net) nummer: 0186 (+31186)
 • Postcode: 3262
 • Lokale wijk: Nieuw-Beijerland

Maaltijden suggesties

 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Rundvlees in basilicumsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Korendijk aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De gerechten worden altijd aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Kippenbout. Bonne femme en Boerenkool, rundergehakt. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Denk aan ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Korendijk. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een partij waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Korendijk maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.korendijk.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 3284).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente