Maaltijdservice Oud-Beijerland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oud-Beijerland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Oud-Beijerland? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl ontdekt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,30. Ouderwets genieten van Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Oud-Beijerland smult u weer van heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteOud-Beijerland
Netnummer0186 (+31186)
Postcode3261
PrijsindicatieVanaf €6,48
Maaltijd suggestieKipvink in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Oud-Beijerland

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Oud-Beijerland. Neem bijv. grote partijen als Meat&Meals en Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal zien we verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze vergelijker kunt u derhalve de services op uw gemak naast elkaar zetten. Uitkomen bij de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Oud-Beijerland? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oud-Beijerland. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hiermee krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals gebraden gehakt of volle kwark. In de regel gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oud-Beijerland

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Oud-Beijerland? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Hieronder vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u extra voordelig complete maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
CareynDe Vriesstraat 23261 PCOud-Beijerland
BuurtzorgLangeweg 273257 KCOoltgensplaat
Keurslager BouterDabbestraat 13255 XBOude-Tonge
Keurslager BartenVierwiekenplein 283262 ANOud-Beijerland
Alerimus de Open WaardZoomwijckplein 113262 DAOud-Beijerland
BuurtzorgKoninginneweg 98A3262 JDOud-Beijerland
SPAR HeikoopKade 22C3265 AAPiershil
SPAR MaaltijdserviceT Haagje 73273 AEWestmaas
Slagerij ViergeverMunnikendijk 20A3273 LEWestmaas
Alerimus de BuitensluisBernhardstraat 253281 BCNumansdorp
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oud-Beijerland voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Pompoensoep met vermicelli is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kip, worteltjes, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,6.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Koninginnensoep, een extra salade en voor de volledigheid een Kaiserschmarren achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Oud-Beijerland. Overige informatie treft u op www.oud-beijerland.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Apetito.

Feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gepaneerde varkensschnitzel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oud-Beijerland bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden veelal geleverd door een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVarkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree of Beef Squats. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige ouderen of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Oud-Beijerland. De ontvangen regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder andere Wijk 00.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Oud-Beijerland maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.oud-beijerland.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 3260, 3261, 3262, 3263).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan