Maaltijdservice Hellevoetsluis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hellevoetsluis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hellevoetsluis? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,25 per gerecht. Genieten van Volkoren macaronischotel of Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Hellevoetsluis hebt u toegang tot gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHellevoetsluis
Netnummer0181 (+31181)
Postcode3221
PrijsindicatieVanaf €6,26
Maaltijd suggestieKip kerrie ananas met risotto

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Hellevoetsluis

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Hellevoetsluis. Neem bijv. interessante maaltijdbezorgers als Thuisgekookt.nl en/of Coop. Ook in de gemeente zelf bestaan er allerlei instanties en slagerijen. Iedere service wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze tool kunt u de bedrijven overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Hellevoetsluis? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hellevoetsluis. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo haalt u snel de supermarktartikelen als afbak broodmandje of margarine. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hellevoetsluis

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Hellevoetsluis? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop thuismaaltijden die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Hieronder ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig smaakvolle maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast contract. Bekijk ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
Catering Service HellevoetsluisKanaalweg Oostzijde 134A3224 ADHellevoetsluis
Restaurant BastionSlagveld 373231 APBrielle
Flavours to got Woud 353232 LNBrielle
Clubsandwich‘t Woud 35 E3232LNBrielle
Restaurant ZeeburgPatrijzenlaan 63233 BROostvoorne
CatharinaDorpsweg 73235 AERockanje
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Hellevoetsluis voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door aspecten als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Witlof met gehakt kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,25.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Andijviestamppot, speklapje kunt u al bestellen vanaf €5,65.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Hellevoetsluis. Aanvullende info is beschikbaar op www.hellevoetsluis.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesman.

Stats & Facts

Maaltijden suggesties

 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Stamppot Witlof met gehakt

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hellevoetsluis aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk soort thuismaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers bieden een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Meestal is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de website. De menu’s worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Prei a la creme of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten. Daardoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Het betreft assistentie bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Hellevoetsluis. Deze tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Hellevoet, Nieuw-Helvoet, Nieuwenhoorn, De Struyten, De Kooistee, Den Bonsen Hoek, Ravense Hoek, Centrumgebied, Kickers Bloem, Buitengebied.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Hellevoetsluis maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.hellevoetsluis.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 3220, 3221, 3222, 3223, 3224, 3225).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan