Maaltijdservice Albrandswaard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Albrandswaard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Albrandswaard? Door gebruik te maken van onze vergelijker doorzoekt u probleemloos verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,20 per maaltijd. Genieten van Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook of Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Albrandswaard geniet u van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
Netnummer010 (+3110)
Postcode3176
PrijsindicatieVanaf €6,1
Maaltijd suggestieAardappelpartjes rozemarijn

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Albrandswaard

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Albrandswaard. Denk aan interessante bezorgers als Maaltijdservice.nl en Culinair Kommers. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende organisaties en sociale voorzieningen. Elke organisatie heeft weer zijn eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgers rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Heeft u specifieke wensen zoals o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Albrandswaard? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Albrandswaard. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse bezorgers hanteren ook een extra boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop men snel verse of handige boodschappen als eieren of gebraden gehakt. In algemene zin gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Albrandswaard

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Albrandswaard? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een service gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden talloze menu’s die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Zomerzuurkool met casselerrib of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Wijkcentrum De BoekenstalDorpsstraat 343171 EHPoortugaal
Wijkcentrum PortlandHof van Portland 413162 WKRhoon
Slagerij KootJulianastraat 223161 AKRhoon
Humanitas – MarthalaanMarthalaan 23194 EHHoogvliet
BuurtzorgThorbeckelaan 82b3201 WKSpijkenisse
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseGoudenregenplein 33203 BNSpijkenisse
CareynHurthstraat 53203 LHSpijkenisse
Restaurant Hart van GroenewoudLindenstraat 83203 VJSpijkenisse
Keurslager van de AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
Service Bureau Ouderen BernisseDriesprong 33214 DAZuidland
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Albrandswaard voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs is afhankelijk van factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Zuurkool met appel bestelt u vanaf €6,45.
 • Vriesverse maaltijd als Spinazie à la crème met champignons vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst is beschikbaar vanaf €5,6.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Bruinebonensoep, een extra salade en om het compleet te maken Dame blanche als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Albrandswaard. Meer hierover bekijkt u op www.albrandswaard.nl. Op deze website leest u ook meer over Zoutarme maaltijden.

Cijfers en feiten

Tips voor maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Procureurlapje met groenten
 • Spaghettischotel bolognese
 • Runderhachee met rode kool
 • Kip kerrie ananas schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Albrandswaard aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u elke dag opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De gerechten worden gewoonlijk geleverd door een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 30 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Pasta carbonara. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met assistentie bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Albrandswaard. Een tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Poortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een service waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Albrandswaard maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.albrandswaard.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 3160, 3161, 3162).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente