Maaltijdservice Schiedam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schiedam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Schiedam? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl treft u eenvoudig verschillende bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,60 per keer. Aanschuiven voor Zomerzuurkool met casselerrib en ananas en Speklapjes met jus en preistamppot? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Schiedam hebt u toegang tot heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteSchiedam
Netnummer010 (+3110)
Postcode3112
PrijsindicatieVanaf €6,54
Maaltijd suggestieGehakt in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Schiedam

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Schiedam. We hebben het over populaire partijen als Uitgekookt en/of Ekomenu. Maar ook lokaal ontwikkelen zich tal van aanbieders en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Middels Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket. Spelen er bepaalde wensen zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Schiedam? Er is een oplossing! Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schiedam. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse services hebben ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor koop u gelijk belangrijke boodschappen als honing of muesli. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schiedam

Gaat uw interesse uit naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Schiedam? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die mogelijk matchen met uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Stamppot Andijvie met spekjes. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u extra voordelig ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij Jacques GroeneveldLand van Belofte 13111 NWSchiedam
CareynPlus Maaltijden aan huisPostbus 9003100 AXSchiedam
Restaurant De Brasserie – IJsselmondePietersdijk 603079 TDRotterdam
FrankelandSint Liduinastraat 103117 CSSchiedam
Keurslager van SelmHof van Spaland 713121 CASchiedam
Vrienden van Oosts-Gravelandseweg 2583125 BKSchiedam
Careyns-Gravelandseweg 2903125 BKSchiedam
Slagerij Van HeijstWaalstraat 293131 CSVlaardingen
BuurtzorgSchiedamseweg 83134 BJVlaardingen
Woonzorgcentrum UitzichtChurchillsingel 4833137 XBVlaardingen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schiedam voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Penne pesto, kip, groene groenten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,05.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen bestelt u vanaf €6,05.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Phở, extra groenten en iets lichts zoals Boerenjongens mousse na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Schiedam. Meer hierover is beschikbaar op www.schiedam.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Van Smaak.

Informatie

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Schiedam
 • (Regio) nummer: 010 (+3110)
 • Hoofdpostcode: 3112
 • Veel gezochte wijk: Centrum

Maaltijd ideeën

 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Hamburger, ui en champignons
 • Vegetarische roerbakstukjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schiedam bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste services werken met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De gerechten worden steeds vaker geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 15 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook en Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Schiedam. Deze tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Centrum, Oost, Tussen Havens en Grachten, West, Zuid, Nieuw Mathenesse, Nieuwland, Groenoord en Kethel, Industriegebied ten noorden van Rijksweg 20, Woudhoek/Spaland /Sveaparken.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een service waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Schiedam maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.schiedam.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 3100, 3101, 3102, 3109, 3111, 3112, 3113, 3114, 3115, 3116, 3117, 3118, 3119, 3121, 3122, 3123, 3124, 3125).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan