Maaltijdservice Barendrecht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Barendrecht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Barendrecht? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u snel en simpel diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,35 per persoon. Genieten van Kip, worteltjes, aardappelpuree en Babi pangang met witte rijst en groenten? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Barendrecht smult u weer van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBarendrecht
Netnummer0180 (+31180)
Postcode2991
PrijsindicatieVanaf €6,12
Maaltijd suggestieNasi goreng, quorn, satésaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Barendrecht

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Barendrecht. Denk aan populaire services als Mealhero en/of Spar. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich tal van organisaties en restaurants. Iedere service wordt bestempeld door zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kunt u de services probleemloos naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Barendrecht? Ook dan bent u welkom! Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Barendrecht. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere leveranciers voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Hierdoor bestelt men zonder moeite belangrijke boodschappen als toiletpapier en beschuit. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Barendrecht

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Barendrecht? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot Andijvie met spekjes en Couscous, kip, mergueze worst. Verderop treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Laurens – BorgstedeMarjoleinlaan 432991 HPBarendrecht
Restaurant ReyerheemTorenmolen 12986 GBRidderkerk
BuurtzorgMolensteeg 22985 XMRidderkerk
Restaurant De WensboomMiddeldijkerplein 282993 DLBarendrecht
Keurslagerij HeunksVan Beuningenhaven 72993 EHBarendrecht
Met hulp van AafjeAalborg 122993 LPBarendrecht
SPAR MaaltijdserviceManning 72995 AEHeerjansdam
Slagerij MellegersMeent 67A3011 JDRotterdam
Lelie Zorggroep – AtriumKarel Doormanstraat 3433012 GHRotterdam
De MaaltijdmanagerBellevoysstraat 153021 TARotterdam
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Barendrecht voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes is er al voor €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spaghetti, tonijn, kappertjes is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Doperwtensoep kan je kopen vanaf €7,35.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Knoflooksoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Barendrecht. Praktische info kunt u vinden op www.barendrecht.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kippensoep met vermicelli

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Barendrecht aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsGehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen en Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng. Daardoor kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige senioren of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over steun bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Barendrecht. Een tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Centrum, Noord, Binnenland, Oranjewijk, Buitenoord, Ter Leede, Paddewei, Molenvliet, Nieuweland, Dorpzicht, Bijdorp, Smitshoek, Voordijk, Meerwede, Waterkant, Havenkwartier, Gaatkensoog, Riederhoek, Vrijheidsakker, Vrijenburg, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Bedrijventerreinen.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Barendrecht maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.barendrecht.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2990, 2991, 2992, 2993, 2994, 2995).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan