Maaltijdservice Capelle aan den IJssel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Capelle aan den IJssel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Capelle aan den IJssel? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,70 p.p. Aanschuiven voor Varkens-groenteschotel of Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Capelle aan den IJssel krijgt u uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCapelle aan den IJssel
Netnummer010 (+3110)
Postcode2903
PrijsindicatieVanaf €6,16
Maaltijd suggestieRode kool met gehakt schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Capelle aan den IJssel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Capelle aan den IJssel. U kunt denken aan belangrijke bedrijven als Eet Smakelijk en/of Easy Meal. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante instanties en slagerijen. Iedere optie heeft zo een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze tool kunt u dus de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Capelle aan den IJssel? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Capelle aan den IJssel. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Op die manier haalt u direct de boodschappen zoals slagroom of oude kaas. Normaal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Capelle aan den IJssel? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei opties die mogelijk matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Linzensoep met bleekselderij of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Op deze pagina ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
HSB de VijverhofReigerlaan 2512903 LJCapelle aan Den IJssel
Grand Café RozenburchtNieuwe Laan 202902 BWCapelle aan Den IJssel
De Zellingen MaaltijdserviceTsjaikovskistraat 12901 HMCapelle aan den IJssel
De ZellingenMeeuwensingel 1a2903 TACapelle aan den IJssel
BermensteynBazuin 72907 GHCapelle aan den IJssel
INIS – ThuiszorgBonnefanten 93A2907 NACapelle aan den IJssel
De MeanderBoslaan 12912 PANieuwerkerk aan den IJssel
Verkade maaltijdserviceMaalderij 272913 LZNieuwerkerk aan den IJssel
Hoogerbrug CuisineVan der Hoopstraat 24-262921 LRKrimpen aan den IJssel
CrimpenersteynZandrak 662924 BCKrimpen aan den IJssel
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Capelle aan den IJssel voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Aspergesoep met zalm kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Broccoli rollade schotel kan je kopen vanaf €6,25.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Seolleongtang, iets te drinken en iets fris zoals Pudding om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Capelle aan den IJssel. Meer hierover kan u lezen op www.capelleaandenijssel.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Belangrijke info

Maaltijden tips

 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Capelle aan den IJssel bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Kijk goed na het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 25 menu’s. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Sucade Hollandaise of Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Veel senioren of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Capelle aan den IJssel. De beschikbare voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Capelle-West en ‘s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg, Rivium en Fascinatio.
 • Voordelige thuismaaltijden van een service waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Capelle aan den IJssel maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.capelleaandenijssel.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906, 2907, 2908, 2909).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan