Maaltijdservice Gouda

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gouda voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gouda? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u eenvoudig verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,60 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng en Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Gouda krijgt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGouda
Netnummer0182 (+31182)
Postcode2803
PrijsindicatieVanaf €6,24
Maaltijd suggestieKipsaté en ei met bami goreng

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Gouda

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Gouda. U kunt denken aan grote aanbieders als Van Marle en/of Jumbo. Maar ook lokaal ontstaan er interessante initiatieven en zorginstellingen. Elke aanbieder hanteert een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze website kunt u de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde wensen als onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Gouda? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gouda. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hanteren ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor haalt men eenvoudig de boodschappen zoals koffiemelk en handzeep. In de regel gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gouda

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Gouda? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een leverancier gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw omstandigheden en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Aspergesoep met zalm en Tomatensoep met balletjes. Hieronder ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgBuchnerweg 12803 GRGouda
Keurslager KonermannKorte Groenendaal 222801 JNGouda
VierstroomPostbus 5712800 ANGouda
Palet welzijnAntwerpseweg 72803 PBGouda
Activiteitencentrum De RotondeZuidhoef 1382804 TEGouda
Slagerij van der GeestGildenburg 822804 VKGouda
Het BruisnestBlekerssingel 782806 ADGouda
Slagerij UlteeMiddenmolenplein 942807 GZGouda
BuurtzorgArmstronglaan 252811 SPReeuwijk
Groene Hart MaaltijdserviceNijverheidsweg 5e2821 ATStolwijk
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gouda voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Zomerzuurkool met casselerrib kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Vissoep, extra groenten en om het compleet te maken Hemelse modder om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Gouda. Meer daarover kunt u vinden op www.gouda.nl. Lees ook verder over Maaltijdservice.nl.

Kerngegevens

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Gouda
 • (Regio) nummer: 0182 (+31182)
 • Hoofdpostcode: 2803
 • Populaire wijk: Binnenstad

Suggesties van maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Snijbonen met een kipfilet

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Gouda bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijdservices stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd aan huis door een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Rookworst met stamppot zuurkool en Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst. Hierdoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. We hebben het over een thuishulp voor koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Gouda. Deze tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Binnenstad, De Korte Akkeren, Bloemendaal, Plaswijck, Noord, Kort Haarlem, Goverwelle, Stolwijkersluis, Oostpolder in Schieland.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Gouda maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.gouda.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 2800, 2801, 2802, 2803, 2804, 2805, 2806, 2807, 2808, 2809).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan