Maaltijdservice Zoetermeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zoetermeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zoetermeer? Dankzij onze tool bekijkt u overzichtelijk verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of magnetronmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,70 per maal. Aanschuiven voor Broccolisoep en Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Zoetermeer beschikt u over uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZoetermeer
Netnummer079 (+3179)
Postcode2711
PrijsindicatieVanaf €6,65
Maaltijd suggestieVarkenslapje in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Zoetermeer

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Zoetermeer. Denk aan populaire bezorgers als Van Smaak of Kievit. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende instanties en wijkrestaurants. Ieder bedrijf levert een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bedrijven rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Is er sprake van voorkeuren als onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Zoetermeer? Geen probleem! Best veel maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zoetermeer. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Meerdere services hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Hierdoor haalt u eenvoudig broodnodige boodschappen als halfvolle kwark of havermoutpap. Normaal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zoetermeer

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zoetermeer? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een instelling gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit meerdere seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw situatie en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Poffertjes met poedersuiker en Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs gezonde maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
MdinnerLuxemburglaan 562711 BEZoetermeer
Keurslager PoleijLangestraat 2212691 BGs-Gravenzande
Keurslager van der MaarelVoorstraat 532685 EJPoeldijk
BuurtzorgBredewater 162715 CAZoetermeer
Slagerij AlblasMiddelwaard 832716 CWZoetermeer
Cuisine de LienKoraalrood 1532718 SBZoetermeer
Keurslager ReasQuirinegang 752719 CGZoetermeer
Palet WelzijnWattstraat 28E2723 RCZoetermeer
Stichting iedereen een maaltijdCopeliaschouw 182726 JAZoetermeer
BuurtzorgMozartlaan 2 tot 42742 BNWaddinxveen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zoetermeer voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is er al voor €5,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen kan je kopen vanaf €4,7.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool is er al vanaf €6,35.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Schaaldierensoep, een extra salade en om het compleet te maken Haagse bluf als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Zoetermeer. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.zoetermeer.nl. Of klik door voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Kerngegevens

Maaltijden tips

 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Gehakt, prei, aardappelpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zoetermeer bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men eenvoudignog een bestelling doen. Vaak doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 20 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Bami goreng. Hierdoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Het betreft steun bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Zoetermeer. De beschikbare voorziening kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Centrum, Meerzicht, Buytenwegh de Leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied, Buitengebied.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Zoetermeer maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.zoetermeer.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 2381, 2700, 2701, 2702, 2711, 2712, 2713, 2715, 2716, 2717, 2718, 2719, 2721, 2722, 2723, 2724, 2725, 2726, 2727, 2728, 2729).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan