Maaltijdservice Delft

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Delft voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Delft? Via onze vergelijker doorzoekt u overzichtelijk verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,90 p.p. Flink uitpakken met Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten en Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdservice in Delft ontvangt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteDelft
Netnummer015 (+3115)
Postcode2611
PrijsindicatieVanaf €6,18
Maaltijd suggestieHamburger, ui en champignons

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Delft

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Delft. Neem grote bedrijven als Eet Gemak en Spar. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Via onze vergelijker kan u de bedrijven probleemloos naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Delft? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Delft. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse bezorgers hebben ook een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee krijgt men direct praktische of verse producten als sinaasappelsap of afwasborstel. Normaal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Delft

Bent u op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Delft? Of prefereert u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw situatie voedingspatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot rucola met zongedroogde tomaten of Stamppot Witlof met gehakt. Verderop vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u heel voordelig uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
A la Carte cateringNieuwe Langedijk 492611 VJDelft
Woonzorgcentrum OostduinGoetlijfstraat 52596 RHDen Haag
SPAR ClingendaelBreitnerlaan 2712596 GZDen Haag
SPAR OlierookKrakeelpolderweg 272613 NWDelft
BuurtzorgMarshalllaan 22625 GZDelft
Keurslager van WindenVrijheidslaan 202625 RDDelft
BuurtzorgDorpsstraat 172631 CRNootdorp
Tante SansSytwinde 2162631 GXNootdorp
Keurslagerij het PleinParadeplein 232632 GGNootdorp
Klein WestlandDijkshoornseweg 212635 EJDen Hoorn
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Delft voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip in kerriesaus, doperwten, rijst bestelt u vanaf €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes vindt u vaak al vanaf €5.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Verse komkommersalade kunt u al bestellen vanaf €6,2.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Vanille/Kersen mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Delft. Aanvullende info kan u lezen op www.delft.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Delft
 • Netnummer: 015 (+3115)
 • Postcodegebied: 2611
 • Populaire wijk: Binnenstad

Maaltijden tips

 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Ajam pangang, bami goreng

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Delft aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De magnetronmaaltijden worden meestal tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst of Sukadelapje in jus. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Delft. Uw voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Binnenstad, Vrijenban, Hof van Delft, Voordijkshoorn, Delftse Hout, Tanthof-West, Tanthof-Oost, Voorhof, Buitenhof, Abtswoude, Schieweg, Wippolder, Ruiven.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Delft maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.delft.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 2600, 2601, 2611, 2612, 2613, 2614, 2616, 2622, 2623, 2624, 2625, 2626, 2627, 2628, 2629).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan