Maaltijdservice Den Haag

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Den Haag voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Den Haag? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u moeiteloos verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,15 per persoon. Genieten van Gehakt, bloemkool, aardappelpuree of Aardappelrösti? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Den Haag smult u weer van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteDen Haag
Netnummer070 (+3170)
Postcode2511
PrijsindicatieVanaf €6,19
Maaltijd suggestieLinzensoep met bleekselderij

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Den Haag

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Den Haag. Neem bijv. populaire leveranciers als Diepvriesman of Easy Meal. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima instanties en speciale eetpunten. Elke optie levert een eigen productaanbod en voorwaarden. Dankzij deze website kunt u de organisaties eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er allergieën of dieetwensen zoals gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Den Haag? Geen probleem! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Den Haag. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste leveranciers hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor haalt u snel praktische of verse producten als vleeswaren of frisdrank. Gewoonlijk kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Den Haag

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Den Haag? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere opwarmmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw situatie en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Stamppot Zuurkool met appel. Op deze pagina tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij BartenOude Kustlijn 972496 SKDen Haag
Saur CateringWestvlietweg 68a2495 AADen Haag
Sm@ecktheater PaulSimon Carmiggelthof 472492 JNDen Haag
H.V.P. ZorgMelis Stokelaan 2496 W2541 GSDen Haag
Verpleeghuis Gulden HuisSteenhouwersgaarde 12542 AADen Haag
EphrosFluitenbergstraat 772545 NKDen Haag
A.G.Z. ThuiszorgTer Nieuwburgstraat 82548 SCDen Haag
Woonzorgcentrum WijndaelercentrumCatharina van Rennesstraat 82551 GMDen Haag
Woonzorgcentrum HouthagheToon Dupuisstraat 102552 SBDen Haag
De Maaltijd ExpressHildo Kroplaan 382552 XTDen Haag
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Den Haag voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de organisatie, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie bestelt u vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groentensoep met gehaktballen is er al voor €3,55.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie wordt al bezorgd vanaf €7,25.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Bruinebonensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Baba au rhum na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Den Haag. Aanvullende info bekijkt u op www.denhaag.nl. Lees ook verder over Kant en klaar maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Den Haag
 • (Net) nummer: 070 (+3170)
 • Postcodegebied: 2511
 • Lokale wijk: Oostduinen

Maaltijden suggesties

 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Procureurlapje met groenten
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Ajam pangang, nasi goreng

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Den Haag bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De gerechten worden dikwijls geleverd door een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 30 maaltijden. Bij vriesvers kunt u kiezen uit 90+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische roerbakstukjes of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel senioren of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Den Haag. De ontvangen voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Oostduinen, Belgisch Park, Westbroekpark en Duttendel, Benoordenhout, Archipelbuurt, Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes, Scheveningen, Duindorp, Geuzen- en Statenkwartier, Zorgvliet, Duinoord, Bomen- en Bloemenbuurt, Vogelwijk, Bohemen en Meer en Bos, Kijkduin en Ockenburgh, Kraayenstein en de Uithof, Loosduinen, Waldeck, Vruchtenbuurt, Valkenboskwartier, Regentessekwartier, Zeeheldenkwartier, Willemspark, Haagse Bos, Mariahoeve en Marlot, Bezuidenhout, Stationsbuurt, Centrum, Schildersbuurt, Transvaalkwartier, Rustenburg en Oostbroek, Leyenburg, Bouwlust en Vrederust, Morgenstond, Zuiderpark, Moerwijk, Groente- en Fruitmarkt, Laakkwartier en Spoorwijk, Binckhorst, Wateringse Veld, Hoornwijk, Ypenburg, Forepark, Leidschenveen.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Den Haag maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.denhaag.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2244, 2490, 2491, 2492, 2493, 2495, 2496, 2497, 2498, 2500, 2501, 2502, 2503, 2504, 2505, 2506, 2507, 2508, 2509, 2511, 2512, 2513, 2514, 2515, 2516, 2517, 2518, 2521, 2522, 2523, 2524, 2525, 2526, 2531, 2532, 2533, 2541, 2542, 2543, 2544, 2545, 2546, 2547, 2548, 2551, 2552, 2553, 2554, 2555, 2561, 2562, 2563, 2564, 2565, 2566, 2571, 2572, 2573, 2574, 2581, 2582, 2583, 2584, 2585, 2586, 2587, 2591, 2592, 2593, 2594, 2595, 2596, 2597).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan