Maaltijdservice Bodegraven-Reeuwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bodegraven-Reeuwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bodegraven-Reeuwijk? Geholpen door onze tool vindt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per keer. Ouderwets genieten van Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie en Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Bodegraven-Reeuwijk beschikt u over smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
Netnummer0348 (+31348)
Postcode2411
PrijsindicatieVanaf €6,14
Maaltijd suggestieVarkenshaas boontjes schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Bodegraven-Reeuwijk

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Bodegraven-Reeuwijk. Denk dan aan erkende organisaties als Regiomeal en/of Albert Heijn. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima instanties en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Bodegraven-Reeuwijk? Er is gelukkig een alternatief. Best veel maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bodegraven-Reeuwijk. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere services hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. In dat geval krijgt men direct praktische of verse producten als koffiemelk en vleeswaren. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bodegraven-Reeuwijk

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Bodegraven-Reeuwijk? Of houdt u juist van de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel leveranciers die mogelijk aansluiten op uw wensen en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Pastaschotel: kip met broccoli of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Onderstaand bieden wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs gezonde maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij KamerlingKerkstraat 262411 ADBodegraven
Tom in de buurtDe Oude Wereld 512408 NVAlphen aan den Rijn
Van der HolstL. Pasteurweg 62408 AGAlphen aan den Rijn
BuurtzorgNoordstraat 82411 BJBodegraven
Groene Hart CateringEmmakade 92411 JABodegraven
Anton van RijnSportlaan 42411 XDBodegraven
Keurslagerij van WijkKennedyplein 72421 ENNieuwkoop
Stichting Welzijn NieuwkoopDe Verbinding 122421 EXNieuwkoop
Stichting Tafeltje Dek JeBeethovenlaan 672421 TWNieuwkoop
Keurslager van der MeerDorpsstraat 1042451 ASLeimuiden
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bodegraven-Reeuwijk voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Kruudmoes met gortepap is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Spaghetti Bolognese, kaas kan je kopen vanaf €6,4.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, een extra salade en een dessert als Poffertjes om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Meer hierover kan u lezen op www.bodegraven-reeuwijk.nl. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Kerngegevens

Tips voor maaltijden

 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Macaronischotel bolognese

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Bodegraven-Reeuwijk aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit per telefoon, via een menulijst, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden veelal geleverd door een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree en Wrap kip madras. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding stimuleert uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Bodegraven-Reeuwijk. De ontvangen voorziening heeft als voordeel:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder.
 • Voordelige thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Bodegraven-Reeuwijk maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.bodegraven-reeuwijk.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 2415).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente