Maaltijdservice Leiderdorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leiderdorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Leiderdorp? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,05 per maal. Genieten van Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree en Gegrilde paprika? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Leiderdorp krijgt u vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeiderdorp
Netnummer071 (+3171)
Postcode2351
PrijsindicatieVanaf €6,37
Maaltijd suggestieGebonden kerrie-champignonsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Leiderdorp

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Leiderdorp. We hebben het over erkende bezorgers als Maaltijdservice.nl en Budget meals. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verschillende instellingen en wijkrestaurants. Iedere leverancier heeft weer z’n eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de services op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Zijn er voorkeuren als bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Leiderdorp? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leiderdorp. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Diverse bedrijven hebben ook een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo koop u probleemloos broodnodige boodschappen als allesreiniger of rauwe ham. Meestal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Leiderdorp

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Leiderdorp? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat maaltijdservices die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Champignonsoep met rundvlees. Verderop ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDe Kempenaerstraat 9c2341 GEOegstgeest
Gemiva SVG – RustenborchApollolaan 3842341 AWOegstgeest
VerboonDa Costastraat 22321 ANLeiden
ActiViteCor Gordijnsingel 82353 GBLeiderdorp
Keurslager PestelWinkelhof 972353 TLLeiderdorp
Stichting Welzijn Ouderen Hoogmade-WoubruggeVan Alcmaerlaan 82355 BBHoogmade
BuurtzorgNoordeinde 982371 CWRoelofarendsveen
Slagerij van der MeerNoordplein 122371 DARoelofarendsveen
Stichting Welzijn Ouderen “De Spil”Saskia van Uylenburchlaan 12377 CROude Wetering
Keurslager van der GeestDorpsstraat 312381 EKZoeterwoude
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leiderdorp voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boe­ren­kool­stoof met ei wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Venkelsoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Vanille/Kersen mousse om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Leiderdorp. Overige informatie leest u op www.leiderdorp.nl. Lees ook verder over Gemalen maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Leiderdorp
 • (Net) nummer: 071 (+3171)
 • Centrale postcode: 2351
 • Veel gezochte wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Babi ketjap, mihoen goreng

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Leiderdorp regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 menu’s. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Boerenkool, rundergehakt en Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan assistentie bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Leiderdorp. De ontvangen regeling is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een service waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Leiderdorp maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.leiderdorp.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 2350, 2351, 2352, 2353).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan