Maaltijdservice Oegstgeest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oegstgeest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Oegstgeest? Door gebruik te maken van deze pagina ontdekt u supersnel verschillende services in uw regio. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,45 per gerecht. Aanschuiven voor Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool of Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdservice in Oegstgeest smult u weer van complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteOegstgeest
Netnummer071 (+3171)
Postcode2342
PrijsindicatieVanaf €6,47
Maaltijd suggestieGehakt in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Oegstgeest

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Oegstgeest. U kunt denken aan interessante aanbieders als Kantenklaarmaaltijden.nl of Kievit. Echter, ook heel lokaal zien we prima instellingen en verswinkels. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en voorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen als bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Oegstgeest? Ook dan bent u welkom! Veel thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oegstgeest. Een prima oplossing voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Diverse bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt u eenvoudig praktische of verse producten als toiletpapier en allesreiniger. Normaliter kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oegstgeest

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Oegstgeest? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei maaltijdservices die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en voedingsadvies. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel of Kibbeling met kruidendip. Hieronder bieden wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Zodoende kunt u zeer goedkoop verse maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDe Kempenaerstraat 9c2341 GEOegstgeest
Gemiva SVG – RustenborchApollolaan 3842341 AWOegstgeest
VerboonDa Costastraat 22321 ANLeiden
ActiViteCor Gordijnsingel 82353 GBLeiderdorp
Keurslager PestelWinkelhof 972353 TLLeiderdorp
Stichting Welzijn Ouderen Hoogmade-WoubruggeVan Alcmaerlaan 82355 BBHoogmade
BuurtzorgNoordeinde 982371 CWRoelofarendsveen
Slagerij van der MeerNoordplein 122371 DARoelofarendsveen
Stichting Welzijn Ouderen “De Spil”Saskia van Uylenburchlaan 12377 CROude Wetering
Keurslager van der GeestDorpsstraat 312381 EKZoeterwoude
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oegstgeest voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot rucola met zongedroogde tomaten wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot spitskool met kaas is er al voor €3,5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm kunt u al bestellen vanaf €7,5.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Waterkerssoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Crème brûlée achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Oegstgeest. Meer hierover leest u op www.oegstgeest.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Uitgekookt.

Gegevens

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Oegstgeest
 • Netnummer: 071 (+3171)
 • Postcodegebied: 2342
 • Populaire wijk: Oegstgeest

Tips voor maaltijden

 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Babi pangang, rijstfantasie

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oegstgeest aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk soort bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Check vooral het assortiment, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de leveranciers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit door even te bellen, via een menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Pannenkoeken met appelvulling en Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd is essentieel. Sommige senioren of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Oegstgeest. Deze subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Oegstgeest.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oegstgeest maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.oegstgeest.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 2340, 2341, 2342, 2343).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan