Maaltijdservice Leidschendam-Voorburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leidschendam-Voorburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Leidschendam-Voorburg? Dankzij deze website achterhaalt u probleemloos verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,15 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli of Babi pangang, rijstfantasie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdservice in Leidschendam-Voorburg beschikt u over heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeidschendam-Voorburg
Netnummer070 (+3170)
Postcode2264
PrijsindicatieVanaf €6,38
Maaltijd suggestieViergroentenstamppot, gehaktbal

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Leidschendam-Voorburg

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Leidschendam-Voorburg. Denk dan aan populaire leveranciers als Mealhero en Picnic. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende organisaties en slagerijen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de leveranciers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Leidschendam-Voorburg? Geen probleem! Nogal wat thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leidschendam-Voorburg. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal organisaties hanteren ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt men snel belangrijke boodschappen als toiletpapier en groenteburger. Normaal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Leidschendam-Voorburg

Bent u op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Leidschendam-Voorburg? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden veel verschillende bezorgmaaltijden die mogelijk matchen met uw eisen en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Groenteburger, prei, aardappelen of Maaltijdsalade met kip en avocado. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Versmarkt VreeburgDuivenvoorde 3842261 ASLeidschendam
Chef ManusKortenaerlaan 24-422253 TJVoorschoten
Topaz – ForeschateRouboslaan 12252 TMVoorschoten
WZH – SchoorwijckZaagmolenstraat 962265 WZLeidschendam
Woonzorgcentrum De MantelKlaverweide 542272 BVVoorburg
WZH – De SonneruyterSonnenburghlaan 42275 ARVoorburg
Woonzorgcentrum Vredenburchvan Vredenburchplantsoen 12282 SKRijswijk
Woonzorgcentrum SteenvoordeGeneraal Spoorlaan 622285 CHRijswijk
Welzijn RijswijkDoctor H.J. van Mooklaan 12286 BARijswijk
Restaurant Careyn De ArkHerenstraat 852291 BDWateringen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leidschendam-Voorburg voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. is beschikbaar vanaf €6,65.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Ossenstaartsoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Brownie achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Praktische info is beschikbaar op www.leidschendam-voorburg.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Glutenvrije maaltijden.

Cijfers en feiten

Voorbeelden van maaltijden

 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Kip piri piri, pilav rijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Leidschendam-Voorburg regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk type ouderenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services hebben een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden steeds vaker bezorgd middels een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 25 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Spinaziestamppot, braadworst en Zalmfilet in mosterdsaus. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Leidschendam-Voorburg. De beschikbare voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Park Veursehout, Prinsenhof, ’t Lien en omgeving, Stompwijk, Leidschendam-Centrum, De Heuvel en omgeving, Damsigt en omgeving, Essesteijn, Voorburg Midden, Bovenveen, Voorburg Noord, Voorburg West.
 • Korting op maaltijden aan huis van een partij waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Leidschendam-Voorburg maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.leidschendam-voorburg.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 2270, 2271, 2272, 2273, 2274, 2275).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente