Maaltijdservice Voorschoten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voorschoten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Voorschoten? Via onze tool doorzoekt u overzichtelijk verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,50 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Babi pangang, rijstfantasie en Stamppot boerenkool met worst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Voorschoten profiteert u van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteVoorschoten
Netnummer071 (+3171)
Postcode2252
PrijsindicatieVanaf €6,59
Maaltijd suggestieRibkarbonade in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Voorschoten

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Voorschoten. Neem erkende maaltijdbezorgers als Maaltijdservice.nl of Etume. Maar ook in de buurt zien we prima organisaties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kunt u de aanbieders snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Voorschoten? Er is gelukkig een alternatief. Legio thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voorschoten. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal firma’s voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt u direct belangrijke boodschappen als sinas en snoep. Doorgaans gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Voorschoten

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Voorschoten? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Varkensfilet in jus met koolraap. Verderop treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSchoolstraat 1742252 CNVoorschoten
Keurslager GroeneveldLuifelbaan 262242 KVWassenaar
SMO WassenaarVan Heeckerenstraat 22242 GXWassenaar
Gewoon Lekker ThuisBachlaan 212252 NBVoorschoten
Topaz – ForeschateRouboslaan 12252 TMVoorschoten
Chef ManusKortenaerlaan 24-422253 TJVoorschoten
Versmarkt VreeburgDuivenvoorde 3842261 ASLeidschendam
WZH – SchoorwijckZaagmolenstraat 962265 WZLeidschendam
Woonzorgcentrum De MantelKlaverweide 542272 BVVoorburg
WZH – De SonneruyterSonnenburghlaan 42275 ARVoorburg
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Voorschoten voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Chili con carne, gehakt, rijst is er al voor €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Pannekoeken met een gebakken ei wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème kan je kopen vanaf €5,75.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Pindasoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Yoghurt/perzik mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Voorschoten. Meer daarover kunt u vinden op www.voorschoten.nl. Op deze website leest u ook meer over Eiwitrijke maaltijden.

Feiten

Tips voor maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Voorschoten aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en kies er een. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijdservices verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor ouderen worden altijd bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree en Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes. Op die manier kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden meestal door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld hulp bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Voorschoten. Uw tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Wijk 00.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een partij waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Voorschoten maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.voorschoten.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2250, 2251, 2252, 2253, 2254).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan