Maaltijdservice Wassenaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wassenaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wassenaar? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u probleemloos verschillende services in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,10 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Ossestaartsoep of Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Wassenaar krijgt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWassenaar
Netnummer070 (+3170)
Postcode2242
PrijsindicatieVanaf €6,61
Maaltijd suggestieCordon Bleu met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Wassenaar

Er zijn nogal wat maaltijdservices in Wassenaar. Denk dan aan belangrijke partijen als Vers voor Thuis of Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij interessante leveranciers en slagerijen. Iedere partij heeft weer een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de services probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen zoals gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Wassenaar? Geen probleem! Een groot aantal thuismaaltijden voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven structuur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wassenaar. Perfect voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Zodoende bestelt u direct verse of handige boodschappen als gebraden gehakt en beschuit. Veelal gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wassenaar

Bent u specifiek op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Wassenaar? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze leveranciers die mogelijk voldoen aan uw wensen voedingspatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Ertwensoep met rookworst en Stamppot Boerenkool met rookworst. Hieronder bieden wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SMO WassenaarVan Heeckerenstraat 22242 GXWassenaar
SMO – Open EettafelHillenaarlaan 182241 HXWassenaar
Verpleeghuis DuinstedeDeijlerweg 2082241 ALWassenaar
Keurslager GroeneveldLuifelbaan 262242 KVWassenaar
BuurtzorgSchoolstraat 1742252 CNVoorschoten
Gewoon Lekker ThuisBachlaan 212252 NBVoorschoten
Topaz – ForeschateRouboslaan 12252 TMVoorschoten
Chef ManusKortenaerlaan 24-422253 TJVoorschoten
Versmarkt VreeburgDuivenvoorde 3842261 ASLeidschendam
WZH – SchoorwijckZaagmolenstraat 962265 WZLeidschendam
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wassenaar voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot Hete bliksem met stroop is er al voor €5,3.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Koninginnesoep met kip is er al vanaf €6,8.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Knoflooksoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Wassenaar. Meer informatie leest u op www.wassenaar.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Wassenaar
 • (Net) nummer: 070 (+3170)
 • Postcode: 2242
 • Populaire wijk: Zuidwestelijk

Maaltijd voorbeelden

 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Spareribs met patat en salade
 • Linzensoep met bleekselderij

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Wassenaar aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Check vooral het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De thuismaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Macaronischotel of Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Wassenaar. Zo’n tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in o.a. Zuidwestelijk deel der gemeente, Noordoostelijk deel der gemeente.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een service waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Wassenaar maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.wassenaar.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 2240, 2241, 2242, 2243, 2244, 2245).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan