Maaltijdservice Hillegom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hillegom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Hillegom? Aan de hand van deze pagina vindt u overzichtelijk verschillende organisaties in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,00. Ouderwets genieten van Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst of Push Up Meatballs? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Hillegom krijgt u ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHillegom
Netnummer0252 (+31252)
Postcode2181
PrijsindicatieVanaf €6,28
Maaltijd suggestieTagliatelle, kip, paddestoelen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Hillegom

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Hillegom. Neem populaire organisaties als Van Marle of De Familiebox. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante partijen en verswinkels. Iedere partij biedt zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers op uw gemak naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Hillegom? Er kan meer dan u denkt! Veel maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hillegom. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Hierdoor koop u probleemloos praktische of verse producten als biscuits of koeken. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hillegom

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hillegom? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of wenst u juist een leverancier die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse magnetronmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Groenteburger, prei, aardappelen of Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgIndustriekade 12181 AJHillegom
Stichting Welzijn TeylingenJ.P. Gouverneurlaan 40b2171 ERSassenheim
BuurtzorgHoofdstraat 190 b2171 BMSassenheim
Keurslager van GennipHoofdstraat 1142181 EGHillegom
Wesselius MaaltijdenSatellietbaan 29a2181 MGHillegom
BuurtzorgKerkstraat 6 A2201 KMNoordwijk
Keurslager van der BentKerkstraat 502201 KNNoordwijk
SPAR MaaltijdserviceRechthoeklaan 102201 ZRNoordwijk
Groot HoogwaakGroot Hoogwaak 12202 TGNoordwijk
KBO NoordwijkGoohorstlaan 312203 BCNoordwijk
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hillegom voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Kabeljauw in kruidensaus is er al voor €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensfilet in jus met koolraap kunt u al laten bezorgen vanaf €3,9.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Venkelsoep met dille is er al vanaf €6,9.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Dopewtensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Baba au rhum om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Hillegom. Aanvullende info kunt u vinden op www.hillegom.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Van Smaak.

Feiten

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Hillegom
 • Regionummer: 0252 (+31252)
 • Postcodegebied: 2181
 • Populaire wijk: Centrum

Maaltijd voorbeelden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Gehaktballetjes in uienjus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Hillegom bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor soort ouderenmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden standaard geleverd aan huis door een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie en Macaronischotel. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Hillegom. Zo’n regeling is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Centrum, Noord, Elsbroek, Buitengebied.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Hillegom maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.hillegom.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 2121, 2180, 2181, 2182).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan