Maaltijdservice Lisse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lisse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lisse? Dankzij deze website doorzoekt u snel en simpel verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,85 per keer. Ouderwets genieten van Pompoensoep en Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Lisse beschikt u over heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLisse
Netnummer0252 (+31252)
Postcode2161
PrijsindicatieVanaf €6,39
Maaltijd suggestieKip tikka massala, basmatirijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Lisse

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Lisse. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Kantenklaarmaaltijden.nl en Culinair Kommers. Maar ook lokaal ontstaan er interessante instellingen en zorginstellingen. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze tool kunt u derhalve de bezorgdiensten probleemloos op een rijtje zetten. Het selecteren van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er voorkeuren als bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Lisse? Er kan meer dan u denkt! Best veel bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lisse. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere leveranciers hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor senioren. Daarmee koop u probleemloos nuttige boodschappen zoals melk en allesreiniger. Normaliter gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lisse

Gaat uw interesse uit naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Lisse? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot Hutspot met worst of Snijbonen met een kipfilet. Hieronder tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Baaij FreshKanaalstraat 572161 JCLisse
BuurtzorgLucas Bolsstraat 10d2152 CZNieuw Vennep
Keurslager van der MeerHändelplein 1932151 NNNieuw-Vennep
WelzijnsKompasNassaustraat 31b2161 RJLisse
Eten van MoesConstantijnstraat 182161 SKLisse
Slagerij ClemensVivaldistraat 32162 AALisse
Dorpshuis De Meerkoet LisserbroekKrabbescheerstraat 12165 XGLisserbroek
Keurslagerij ScholtenHoofdstraat 2612171 BDSassenheim
BuurtzorgHoofdstraat 190 b2171 BMSassenheim
Stichting Welzijn TeylingenJ.P. Gouverneurlaan 40b2171 ERSassenheim
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lisse voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is er al vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst is beschikbaar vanaf €5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool à la crème kunt u al bestellen vanaf €6,5.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Phở, extra groenten en een toetje als Crema catalana om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Lisse. Overige informatie kunt u vinden op www.lisse.nl. Of klik door voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Zuid-Holland
 • Gemeente: Lisse
 • Netnummer: 0252 (+31252)
 • Hoofdpostcode: 2161
 • Lokale wijk: De

Maaltijden tips

 • Runderlapje in champignonsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Tagliatelleschotel met kip

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Lisse aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de services werken met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden in algemene zin geleverd door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen of Pastaschotel: kip met broccoli. Zodoende kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Lisse. Uw tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer De Loosters, Halfweg, Meer en Duin, De Blinkerd, Meerenburgh, Oranjewijk, Zeeheldenwijk, Bloemenwijk, Centrum, Berkhout, Van Rijckevorsel, Componistenwijk, Schilderswijk, Vogelwijk, Dever, Geestwater, Vrouwenpolder, Lisse Rond, De Engel, Ter Beek, Roovers Broek.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een partij waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Lisse maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.lisse.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 2160, 2161, 2162, 2163).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan