Maaltijdservice Heemstede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heemstede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Heemstede? D.m.v. deze pagina vergelijkt u eenvoudig diverse bezorgdiensten in de buurt. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,55 per gerecht. Smullen van Braadworst in jus of Kipfilet in jus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Heemstede hebt u toegang tot gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeemstede
Netnummer023 (+3123)
Postcode2101
PrijsindicatieVanaf €5,19
Maaltijd suggestieGebakken krieltjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Heemstede

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Heemstede. U kunt denken aan populaire bedrijven als Eet Gemak of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en restaurants. Elke service heeft weer een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u dieetwensen als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Heemstede? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heemstede. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hebben ook een handige boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval haalt u snel verse of handige boodschappen als appelstroom en thee. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heemstede

Gaat uw interesse uit naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Heemstede? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een hoop mogelijkheden die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Klapstuk met hutspot of Flensjes met fruit. Hieronder treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
Restaurant SonnemansZandvoortselaan 2632116 ENBentveld
SPAR de BruynZwarteweg 442121 BCBennebroek
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heemstede voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de organisatie, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot spinazie a la creme is er al voor €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Asperge beenham schotel kan je kopen vanaf €4,7.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen is er al vanaf €6,3.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Samgyetang, een stukje fruit en iets lichts zoals Custard om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Heemstede. Praktische info kunt u teruglezen op www.heemstede.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Mealhero.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Heemstede
 • (Net) nummer: 023 (+3123)
 • Postcode: 2101
 • Populaire wijk: Heemstede-Centrum

Maaltijd voorbeelden

 • Bami goreng met kipsaté
 • Gestoofde lamsschouder
 • Kruudmoes met gortepap
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Shoarma met zuurkool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Heemstede regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote leveranciers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. Uw bestelling wordt vaak aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 menu’s. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Spinaziestamppot of Varkensprocureur in jus. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om assistentie bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Heemstede. Zo’n voorziening heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Heemstede-Centrum, Heemstede-Zuid, Heemstede west van de spoorbaan.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Heemstede maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.heemstede.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2100, 2101, 2102, 2103, 2104, 2105, 2106).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan