Maaltijdservice Bloemendaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bloemendaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bloemendaal? Geholpen door deze website vindt u overzichtelijk verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,15 per maaltijd. Smullen van Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot of Zalm in dillesaus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Bloemendaal profiteert u van heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
Netnummer023 (+3123)
Postcode2051
PrijsindicatieVanaf €5,07
Maaltijd suggestieWitlof a la creme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Bloemendaal

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Bloemendaal. Neem interessante maaltijdbezorgers als Maaltijdservice.nl of EkoPlaza. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van instanties en restaurants. Iedere leverancier heeft weer een eigen menu en voorwaarden. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Bloemendaal? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bloemendaal. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Diverse bedrijven voorzien in een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee krijgt u eenvoudig belangrijke boodschappen als theekoekjes en leverworst. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bloemendaal

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Bloemendaal? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of wenst u juist een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden verscheidene opties die mogelijk passen bij uw wensenlijstje voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Lasagna bolognese of Stamppot prei met roomkaas. Verderop bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
Keurslagerij van der GeestRivièradreef 462037 AHHaarlem
Bi-zonder Maaltijdservice en CateringOliemolenplaats 72034 KMHaarlem
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bloemendaal voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Aspergesoep met zalm bestelt u vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot spitskool met kaas is er al voor €4,8.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €5,8.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thenthuk, een lekker bijgerecht en een dessert als Dame blanche mousse om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Bloemendaal. Meer hierover bekijkt u op www.bloemendaal.nl. Lees ook verder over Gemalen maaltijden.

Gegevens

Maaltijd ideeën

 • Zalmfilet in botersaus
 • Kipragout champignons
 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Pittige Thaise soep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bloemendaal bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice in overeenkomst is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat via telefoon, via een menulijst, of via internet. De maaltijden voor senioren worden veelal thuisbezorgd middels een lokale leverancier in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 30 menu’s. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Zalm remouladesaus groentemix gek aard of Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Bloemendaal. Deze voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Bloemendaal maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.bloemendaal.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 2060, 2061).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente