Maaltijdservice Heemskerk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heemskerk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Heemskerk? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u snel en simpel verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,10 per maal. Ouderwets genieten van Bami goreng met kipsaté of Rundvlees in jus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Heemskerk beschikt u over verse gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeemskerk
Netnummer0251 (+31251)
Postcode1964
PrijsindicatieVanaf €5,18
Maaltijd suggestieGebakken kibbeling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Heemskerk

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Heemskerk. U kunt denken aan grote aanbieders als Meat&Meals of Picnic. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf biedt z’n eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze pagina kunt u derhalve de services probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Bestaan er allergieën of dieetwensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Heemskerk? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heemskerk. Een redding voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als stroopwafels en afwasborstel. Normaliter zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heemskerk

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Heemskerk? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een aanbieder gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw eisen en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot koolraap met appel of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u heel voordelig gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Viva! – WesterheemWesterheem 901964 EJHeemskerk
Viva! – Sint AgnesZamenhof 651962 GAHeemskerk
ViVa! – MeerstateMozartstraat 911962 ABHeemskerk
Viva! – WaterrijckLessestraat 81966 SGHeemskerk
BuurtzorgRijksstraatweg 113 A1969 LDHeemskerk
BuurtzorgTrompstraat 1531972 ADIJmuiden
Slagerij GroenendaalCepheusstraat 311973 VRIJmuiden
BuurtzorgDriehuizerkerkweg 1131985 HBDriehuis
Keurslager van HaasterSter Bastion 421991 PNVelserbroek
VersmenuL.Springerstraat 161992 BWVelserbroek
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heemskerk voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van factoren als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Groentemix, kormasaus, basmatirijst is er al vanaf €6,55.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koude vruchtensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Schaafijs als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Heemskerk. Meer details treft u op www.heemskerk.nl. Of klik door voor meer informatie over Apetito.

Cijfers en feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Koninginnesoep met kip
 • Verse komkommersalade
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Klapstuk met hutspot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Heemskerk bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 25 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Bami goreng met rundvlees of Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst. Daardoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Heemskerk. De ontvangen voorziening heeft als voordeel:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Heemskerk-Dorp, Commandeurs en Marquette, Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek, Heemskerkerduin en Noorddorp, Poelenburg en Oosterzij, Noordbroek en De Trompet, Kerkbeek, Assumburg, Hoogdorp en Waterakkers, Broekpolder, Oostelijk Heemskerk.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een leverancier waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Heemskerk maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.heemskerk.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan