Maaltijdservice Beverwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beverwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Beverwijk? Middels onze tool bekijkt u eenvoudig diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,30. Flink uitpakken met Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng of Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Beverwijk hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeverwijk
Netnummer0251 (+31251)
Postcode1948
PrijsindicatieVanaf €5,05
Maaltijd suggestieZalm in dillesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Beverwijk

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Beverwijk. Denk dan aan erkende maaltijdbezorgers als Vers voor Thuis of Chef Martin. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en restaurants. Elke service heeft weer een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de services overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Beverwijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel maaltijden aan huis voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beverwijk. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneservices hanteren ook een premium boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop men eenvoudig praktische of verse producten als ontbijtspek en halfvolle kwark. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Beverwijk

Bent u specifiek op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Beverwijk? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal opties die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Flensjes met fruit of Flensjes met fruit. Onderstaand vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Lees ook verder over: Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ViVa! – Huis ter WijckPlesmanweg 11945 WKBeverwijk
Beverwijk – ViVa! ElsantaPresident Kennedyplein 2251945 SGBeverwijk
Keurslagerij DekkerWijkerbaan 4a1945 SEBeverwijk
SPAR PolisteVerl. Voorstraat 561949 CNWijk Aan Zee
BuurtzorgRelweg 11 A1949 EBWijk aan Zee
ViVa! – MeerstateMozartstraat 911962 ABHeemskerk
Viva! – Sint AgnesZamenhof 651962 GAHeemskerk
Viva! – WesterheemWesterheem 901964 EJHeemskerk
Viva! – WaterrijckLessestraat 81966 SGHeemskerk
BuurtzorgRijksstraatweg 113 A1969 LDHeemskerk
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beverwijk voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Aspergesoep met zalm bestelt u vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook is er al vanaf €6,5.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bouillon, een stukje fruit en om het compleet te maken Cranachan om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Beverwijk. Meer daarover bekijkt u op www.beverwijk.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Beverwijk
 • (Net) nummer: 0251 (+31251)
 • Hoofdpostcode: 1948
 • Populaire wijk: Centrum

Maaltijden suggesties

 • Eieromelet in kaassaus
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden goulashsoep
 • Kip in zoetzure saus
 • Gekookte aardappels

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Beverwijk aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De bezorgmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsGestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen of Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Beverwijk. De beschikbare voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Centrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Kuenenkwartier, Warande, Noordwestelijk tuinbouwgebied, Oosterwijk en Zwaansmeer, Meerestein, Wijk aan Zee, De Pijp en Wijkerbroek.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een service waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Beverwijk maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.beverwijk.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente