Maaltijdservice Heiloo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heiloo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Heiloo? Met behulp van deze website vergelijkt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,70 per keer. Aanschuiven voor Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen of Sperziebonen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Heiloo hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeiloo
Netnummer072 (+3172)
Postcode1851
PrijsindicatieVanaf €5,21
Maaltijd suggestieParijse worteltjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Heiloo

We zien meer en meer maaltijdservices in Heiloo. Neem bijv. interessante maaltijdbezorgers als Thuisgekookt.nl of Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor tal van aanbieders en wijkrestaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de services gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Heeft u specifieke wensen als o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Heiloo? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heiloo. Vaak toegepast door bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel leveranciers voorzien in een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als margarine of gebraden gehakt. Veelal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heiloo

Bent u op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Heiloo? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal leveranciers die mogelijk passen bij uw wensen en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kruudmoes met gortepap of Linzensoep met bleekselderij. Onderstaand ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ViVa! – De LoetDe Loet 11851 CRHeiloo
Eetwinkel De ReusNoordeinde 141843 JHGrootschermer
SPAR F. de RuijterNyenburgh 991829 GCOudorp
Keurslager BurgerHet Loo 271851 HTHeiloo
Trefpunt HeilooAbraham du Bois-hof 21852 EZHeiloo
Viva! – OverkerckStationsweg 921852 LNHeiloo
Tafeltje DekjeBinnenhof 9-111861 JWBergen
De HaemstedeBeemsterlaan 61861 LHBergen
ViVa! – De MarkeSaenehof 11862 JABergen
Welzijn BergenHeereweg 1501871 EMSchoorl
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heiloo voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Aspergesoep met zalm wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Vriesverse maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen bestelt u vanaf €7,4.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Witte tomatensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Baba au rhum om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Heiloo. Meer details leest u op www.heiloo.nl. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Heiloo
 • (Net) nummer: 072 (+3172)
 • Postcodegebied: 1851
 • Veel gezochte wijk: Blockhovepark

Maaltijden tips

 • Asperge beenham schotel
 • Kick Through Spaghetti
 • Varkens-groenteschotel
 • Vier-groentenstamppot
 • Varkenslapjes in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Heiloo bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Controleer goed het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De thuismaaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 maaltijden. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Gebakken aardappels of Tomatensoep met balletjes. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u deze besteld heeft. Via de menulijsten kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden vaak door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Heiloo. De voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Blockhovepark, Heiloo Noord-West, Heiloo-Midden, Heiloo-West, Stationsomgeving, Ypestein, Heiloo-Oost, Heiloo Zuid-West.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een partij waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Heiloo maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.heiloo.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1850, 1851, 1852, 1853, 1906).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan