Maaltijdservice Den Helder

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Den Helder voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Den Helder? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u probleemloos verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per keer. Flink uitpakken met Gehakt in jus of Witlofschotel met ham en kaas? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Den Helder geniet u van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDen Helder
Netnummer0223 (+31223)
Postcode1782
PrijsindicatieVanaf €5,09
Maaltijd suggestiePush Up Meatballs

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Den Helder

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van Den Helder. U kunt denken aan grote bezorgers als Thuisgekookt.nl en Smakelijk Thuys. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en speciale eetpunten. Elke optie heeft weer z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kunt u derhalve de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Den Helder? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Den Helder. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Daarmee haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als sappen en ontbijtproducten. Vaak gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Den Helder

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Den Helder? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Varkensfilet in jus met koolraap en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Onderstaand bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant Tijd – Ten AnkerTimorlaan 1391782 DNDen Helder
Restaurant locatie WesthoekWestgracht 72K1781 NHDen Helder
Omring ThuiszorgPrins Hendriklaan 21781 KADen Helder
Tellus – De LichtboeiIJsselmeerstraat 21784 MADen Helder
Restaurant Den KooghDoctorandus F. Bijlweg 41784 MCDen Helder
Restaurant De Groene VechtVechtstraat 2501784 TGDen Helder
Restaurant De Soos – GolfstroomWalviswaardersweg 641785 RKDen Helder
Slagerij de WitVrede en Vrijheid 101785 SMDen Helder
Eethuys BuitenveldLandbouwstraat 661787 AMJulianadorp
Keurslager KoelemanSchoolweg 271787 AVJulianadorp
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Den Helder voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes bestelt u vanaf €4,2.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipfilet in jus kan je kopen vanaf €6,1.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Paprikasoep, een stukje fruit en een toetje als Irish Coffee mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Den Helder. Meer informatie is beschikbaar op www.denhelder.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Kerngegevens

Voorbeelden van maaltijden

 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Schnitzel pepersaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Den Helder aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en selecteer er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via internet. De gerechten worden doorgaans geleverd aan huis door een regionale bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 30 menu’s. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kip in kerriesaus, doperwten, rijst en Linzensoep met bleekselderij. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Denk aan steun bij boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Den Helder. Een tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Den Helder maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.denhelder.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1780, 1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1789).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente