Maaltijdservice Opmeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opmeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Opmeer? Geholpen door deze website bekijkt u eenvoudig verschillende services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,40 per persoon. Flink uitpakken met Kipfilet in piri piri saus of Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Opmeer ontvangt u smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOpmeer
Netnummer0226 (+31226)
Postcode1716
PrijsindicatieVanaf €5,31
Maaltijd suggestieAndijvie a la creme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Opmeer

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Opmeer. Neem interessante maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en/of Smakelijk Thuys. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene organisaties en verswinkels. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kan u de services gemakkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u menu-voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Opmeer? Dat is niet erg! Erg veel kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Hierna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opmeer. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders bieden ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Zodoende krijgt u eenvoudig broodnodige boodschappen als zoetjes of halfvolle melk. In de regel gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Opmeer

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Opmeer? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot koolraap met appel of Groentensoep met gehaktballen. Verderop bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Wilgaerden – ZandhoveSpanbroekerweg 1681715 GVSpanbroek
Keurslager van EgmondHerenweg 361715 EHSpanbroek
Wilgaerden – De HorstenburghDorpsstraat 1041713 HLObdam
SPAR MaaltijdserviceBurg. Hoogenboomlaan 331718 BHHoogwoud
Catering LangedijkReiger 491722 DSZuid-Scharwoude
BuitenzorgDokter Wilminkstraat 1431722 XRZuid-Scharwoude
Wonen Plus WelzijnPlatte Ven 1031723 APNoord-Scharwoude
Keurslager KlaverDorpsstraat 5501723 HHNoord-Scharwoude
Stichting Wonen Plus WelzijnDorpsstraat 6101723 HJNoord-Scharwoude
Keurslager van ZoonenTrambaan 711733 AXNieuwe Niedorp
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opmeer voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van factoren als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kipfilet kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Pindasoep, een stukje fruit en iets fris zoals Vanille ijs als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Opmeer. Meer daarover kan u lezen op www.opmeer.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Opmeer
 • Regionummer: 0226 (+31226)
 • Postcode: 1716
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijd voorbeelden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Asperge beenham schotel
 • Kruudmoes met gortepap
 • Varkens-groenteschotel
 • Donkey Kicks Chicken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Opmeer aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden standaard geleverd aan huis door een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Opmeer. Een tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02.
 • Voordelige thuismaaltijden van een leverancier waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Opmeer maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.opmeer.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 1716).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente