Maaltijdservice Hoorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hoorn? Met behulp van onze tool bekijkt u snel en simpel diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,65 p.p. Ouderwets genieten van Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen of Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Hoorn profiteert u van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHoorn
Netnummer0229 (+31229)
Postcode1625
PrijsindicatieVanaf €5,24
Maaltijd suggestieGeglaceerde wortel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Hoorn

We zien meer en meer maaltijdservices in Hoorn. Neem erkende organisaties als Vers aan tafel en/of Budget meals. Maar ook lokaal bestaan er interessante instanties en slagerijen. Elke aanbieder wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze tool kunt u derhalve de services gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen zoals kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Hoorn? Ook dan bent u welkom! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoorn. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor ouderen. Zodoende koop u gelijk broodnodige boodschappen als melk of afbakbroodjes. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hoorn

Bent u op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Hoorn? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse opties die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti of Shoarma met zuurkool. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u heel voordelig smaakvolle maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Lees ook verder over: Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Omring – Het BakenNieuwe Steen 361625 HVHoorn
Eethuys LindendaelKoepoortsweg 351624 ABHoorn
Keurslager de MeijerGrote Beer 51622 ESHoorn
Wilgaerden – De BijenkorfGeldelozeweg 661625 NXHoorn
Restaurant de Hoge HopRoerdomp 21628 AWHoorn
Wilgaerden – De WilgBetsy Perk 171628 PEHoorn
Slagerij RoodVijverhof 111633 DSAvenhorn
Omring – De OeverTheresiahof 111641 LASpierdijk
SPAR TijmsAmmerdorfferstraat 31645 SHUrsem
Wilgaerden – De InloopBavohof 11645 VPUrsem
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoorn voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Broccoli rollade schotel is beschikbaar vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Witlofschotel met ham is er al vanaf €5,7.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Thukpa, een stukje fruit en een toetje als Aardbeien mousse achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Hoorn. Meer details kunt u teruglezen op www.hoorn.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Van Smaak.

Informatie

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Hoorn
 • Regionummer: 0229 (+31229)
 • Hoofdpostcode: 1625
 • Lokale wijk: Binnenstad

Voorbeelden van maaltijden

 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Eieromelet in kaassaus
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Kipfilet in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hoorn bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk soort maaltijdservice past bij uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies er een. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire leveranciers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u supersnel nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een regionale bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 15 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree of Babi pangang met witte rijst en groenten. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Hoorn. Zo’n tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Binnenstad, Venenlaan-kwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Bangert en Oosterpolder, Noord.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Hoorn maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.hoorn.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1689).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente