Maaltijdservice Stede Broec

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stede Broec voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Stede Broec? Middels de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,50. Genieten van Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Kip, worteltjes, aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Stede Broec ontvangt u uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteStede Broec
Netnummer0228 (+31228)
Postcode1611
PrijsindicatieVanaf €5,35
Maaltijd suggestieVerse waldorfsalade

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Stede Broec

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Stede Broec. Bijvoorbeeld belangrijke leveranciers als Uitgekookt of Ekomenu. Ook in deze plaats zelf zien we allerlei instanties en restaurants. Iedere optie levert een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. onze vergelijker kunt u de organisaties overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Stede Broec? Ook dan bent u welkom! Best veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stede Broec. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders hanteren ook een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Zo haalt u gelijk verse of handige boodschappen als chocolade en chocolade. Veelal gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Stede Broec

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Stede Broec? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei opties die mogelijk rijmen met uw situatie en eventuele dieet. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel. Onderstaand ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u zeer goedkoop de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Omringrestaurant BovenkarspelGezinspaviljoen 11611 BJBovenkarspel
Wilgaerden – De Vergulde BaarsSint Lucasstraat 91606 BPVenhuizen
Eethuys Overvest EnkhuizenLijsterbesstraat 41602 SEEnkhuizen
Stichting Tafeltje Dekje Stede BroecBrilliant Starstraat 21611 DSBovenkarspel
SPAR SchramaBoerhaaveplein 71611 EPBovenkarspel
Slagerij de HaanDe Middend 701611 KTBovenkarspel
Eethuys Rigttershof GrootebroekRigtershof 91613 SJGrootebroek
Eethuys Nicolaas LutjebroekAzalealaan 181614 SNLutjebroek
Keurslagerij BurgerRaadhuisplein 151616 AVHoogkarspel
Wilgaerden – Oôs StekkieRaadhuisplein 921616 AXHoogkarspel
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Stede Broec voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door elementen als de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook kunt u al bestellen vanaf €4,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree bestelt u vanaf €5,4.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gepaneerde kipnuggets wordt al bezorgd vanaf €6,85.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vlaflip als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Stede Broec. Meer hierover is beschikbaar op www.stedebroec.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Lactosevrije maaltijden.

Feiten

Tips voor maaltijden

 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gekarameliseerde witlof
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Spaghetti met broccoli
 • Gebonden goulashsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Stede Broec aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort seniorenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De thuismaaltijden worden meestal bezorgd middels een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Zalmfilet in saus. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Stede Broec. De ontvangen regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Wijk 00, Wijk 01.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Stede Broec maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.stedebroec.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 1614, 1616).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente