Maaltijdservice Zaanstad

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zaanstad voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Zaanstad? Door middel van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u probleemloos verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,60 per keer. Aan tafel voor Bloemkool met runderlap en aardappelen en Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdservice in Zaanstad ontvangt u vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZaanstad
Netnummer075 (+3175)
Postcode1506
PrijsindicatieVanaf €5,44
Maaltijd suggestiePannenkoekenschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Zaanstad

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Zaanstad. Neem bijv. grote organisaties als Kantenklaarmaaltijden.nl en/of Kooc. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich allerlei partijen en slagerijen. Iedere aanbieder hanteert een heel eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er bepaalde wensen als onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Zaanstad? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zaanstad. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal firma’s bieden ook een praktische boodschappenservice voor senioren. Hiermee koop men moeiteloos de supermarktartikelen als kipfilet en theekoekjes. Doorgaans kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zaanstad

Bent u op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Zaanstad? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw eisen voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Witlof met gehakt en Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig verse maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Happie DeliverySluispolderweg 11A211505 HJZaandam
Cateringservice HoltermanVredeweg 1T1505 HHZaandam
Keurslager GrootLangeweide 991507 NCZaandam
Stichting Hulpdienst OostzaanDromerstraat 521511 CPOostzaan
Restaurant van Evean in de LishofLisweg 2551511 XNOostzaan
Keurslagerij TrompKrommenieërweg 241521 HKWormerveer
Zorgcirkel – TorenerfPrins van Oranjestraat 11531 GAWormer
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zaanstad voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen is er al vanaf €4,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst kan je kopen vanaf €3,5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes is er al vanaf €5,55.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Bonensoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Pannenkoekjes als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Zaanstad. Overige informatie kunt u teruglezen op www.zaanstad.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Apetito.

Feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Zaanstad
 • Netnummer: 075 (+3175)
 • Centrale postcode: 1506
 • Veel gezochte wijk: Zaandam

Maaltijden suggesties

 • Gehakt in kappertjessaus
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Gekarameliseerde witlof
 • Asperge beenham schotel
 • Zalmfilet in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zaanstad aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden voor senioren worden in de regel bezorgd middels een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met om en nabij de 30 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni en Reepjes kippenvlees in jus. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Zaanstad. De beschikbare regeling heeft als voordeel:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Zaandam Zuid, Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog a/d Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie Oost, Krommenie West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord, Westzaan.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zaanstad maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.zaanstad.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1544).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente