Maaltijdservice Aalsmeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aalsmeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Aalsmeer? Middels seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u eenvoudig verschillende services in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,60 per keer. Smullen van Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen en Thaise curry? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Aalsmeer profiteert u van de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAalsmeer
Netnummer0297 (+31297)
Postcode1431
PrijsindicatieVanaf €4,99
Maaltijd suggestieHeldere uiensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Aalsmeer

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Aalsmeer. Neem populaire aanbieders als Van Marle en/of De Familiebox. Maar ook in de buurt bestaan er verscheidene partijen en verswinkels. Iedere optie wordt bestempeld door zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. www.seniorenmaaltijd.nl kan u de aanbieders gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er specifieke wensen als glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Aalsmeer? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aalsmeer. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste bedrijven voorzien in een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo bestelt u eenvoudig verse of handige boodschappen als karnemelk of ontbijtspek. Dikwijls zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Aalsmeer

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Aalsmeer? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele dieet. Op die manier kunt u weer genieten van Kibbeling met kruidendip of Stamppot rode kool met hachee. Hieronder ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum AelsmeerMolenpad 21431 BZAalsmeer
Toko Toko PandanArthur van Schendellaan 361422 LDUithoorn
Keurslagerij BaderZijdelwaardplein 711422 DLUithoorn
Slagerij SteenZijdstraat 111431 EAAalsmeer
Keurslager KruyswijkOphelialaan 1551431 HDAalsmeer
Restaurant Het HofpleinClematisstraat 161431 SEAalsmeer
Restaurant Voor ElkaerNobelhof 11433 JZKudelstaart
BuurtzorgSchouwstraat 121435 KNRijsenhout
De Rusthoeve – De PopulierPopulierenstraat 11441 DPPurmerend
Zorgcirkel – De ViervorstPrimulastraat 821441 HCPurmerend
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Aalsmeer voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel is er al voor €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,15.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Hot pot, een stukje fruit en om het compleet te maken Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Aalsmeer. Meer daarover kunt u vinden op www.aalsmeer.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Aalsmeer
 • (Net) nummer: 0297 (+31297)
 • Centrale postcode: 1431
 • Populaire wijk: Aalsmeer

Tips voor maaltijden

 • Verse komkommersalade
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Varkensfilet in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Aalsmeer regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en selecteer er een. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De menu’s worden doorgaans geleverd door een behulpzame bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Hutspot met hachee en Stukjes rundvlees in jus. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. De warme maaltijd is essentieel. Veel ouderen of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. We hebben het over iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Aalsmeer. Zo’n subsidie biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Aalsmeer, Kudelstraat en Kalslagen, Oosteinde.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Aalsmeer maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.aalsmeer.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1424, 1430, 1431, 1432, 1433).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente