Maaltijdservice Almere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Almere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Almere? Middels onze tool vergelijkt u probleemloos diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per keer. Ouderwets genieten van Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes en Runderlapje in champignonsaus? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Almere ontvangt u smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFlevoland
GemeenteAlmere
Netnummer036 (+3136)
Postcode1315
PrijsindicatieVanaf €5,09
Maaltijd suggestieSpeklapje in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Almere

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Almere. U kunt denken aan grote organisaties als Apetito of Kievit. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en slagerijen. Elke partij levert z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze tool kunt u derhalve de leveranciers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren als bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Almere? Er is een oplossing! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Almere. Perfect voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste bezorgers hebben ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt men probleemloos belangrijke boodschappen als appels en grillworst. Veelal gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Almere

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Almere? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende opties die mogelijk aansluiten op uw eisen en mogelijke diëten. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Hutspot met worst of Stamppot Andijvie met spekjes. Onderstaand ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager PouwStationsplein 461315 KTAlmere
Restaurant De ParelAkkerweg 571276 BBHuizen
Francien’s Catering & Maaltijd servicesOnderwei 461273 TCHuizen
Borsch WeespSteurstraat 3j1317 NZAlmere
Slagerij VedderRimsky-Korssakovweg 231323 LPAlmere
Keurslager BertelsmannGlobeplein 861334 HEAlmere
BuurtzorgDe Paal 7 U-21351 JBAlmere
TopMaaltijdKerkstraat 1001354 ACAlmere
Restaurant OversingelHugo de Grootlaan 301381 DEWeesp
Restaurant De HogeweykHeemraadweg 11382 GVWeesp
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Almere voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als de organisatie, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree is er al voor €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen is er al voor €4,7.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus is er al vanaf €5,65.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Ossenstaartsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Pêche melba om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Almere. Meer informatie kan u lezen op www.almere.nl. Of klik door voor meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Flevoland
 • Gemeente: Almere
 • (Regio) nummer: 036 (+3136)
 • Centrale postcode: 1315
 • Lokale wijk: Almere

Maaltijd ideeën

 • Gele rijst
 • Kipfilet
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Asperge beenhamschotel met kip

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Almere bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote leveranciers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 maaltijden. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRunderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen en Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes. Op die manier ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Almere. De ontvangen voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere Hout, Almere Pampus.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een verstrekker waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Almere maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.almere.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1300, 1301, 1302, 1303, 1305, 1309, 1311, 1312, 1313, 1314, 1315, 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322, 1323, 1324, 1325, 1326, 1327, 1328, 1329, 1331, 1332, 1333, 1334, 1335, 1336, 1338, 1339, 1341, 1343, 1349, 1351, 1352, 1353, 1354, 1355, 1356, 1357, 1358, 1359, 1361, 1362, 1363).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan