Maaltijdservice Hilversum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hilversum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hilversum? Via seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u overzichtelijk verschillende services in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,60 per maaltijd. Smullen van Rookworst met stamppot zuurkool en Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Hilversum profiteert u van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHilversum
Netnummer035 (+3135)
Postcode1217
PrijsindicatieVanaf €5,22
Maaltijd suggestieVerse worst in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Hilversum

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Hilversum. U kunt denken aan belangrijke aanbieders als Vers voor Thuis en Coop. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich interessante instellingen en slagerijen. Iedere partij hanteert zijn eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze website kan u de firma’s op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen als bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Hilversum? Geen probleem! Steeds meer thuismaaltijden voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hilversum. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hebben ook een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee haalt u eenvoudig belangrijke boodschappen als margarine of magere kwark. Veelal gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hilversum

Hebt u interesse in gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hilversum? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit meerdere magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kipfilet in piri piri saus of Stamppot Witlof met gehakt. Op deze pagina tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig verse maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen abonnement. Bekijk ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Floor PoelierKapittelweg 1251216 HXHilversum
Gooise Tafel MaaltijdserviceNieuwe Havenweg 20-C1216 BSHilversum
Amaris – ZuiderheideDiependaalselaan 3371215 KGHilversum
De ZorgsteenLiebergerweg 5861223 PXHilversum
BuurtzorgSint Annepad 121231 ATLoosdrecht
EmtinckhofEikenlaan 511231 BGLoosdrecht
BuurtzorgKortenhoefsedijk 85K 1C1241 LSKortenhoef
Cafe/restaurant De KleppermanNaarderstraat 811251 BGLaren
Restaurant LarenhoveEemnesserweg 421251 NDLaren
Tergooi Restaurant BlaricumRijksstraatweg 11261 ANBlaricum
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hilversum voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Groenteburger, prei, aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel is er al voor €4,15.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Runderhachee, stamppot hutspot is beschikbaar vanaf €5,85.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Bamisoep, iets te drinken en iets lichts zoals Tiramisu om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hilversum. Aanvullende info leest u op www.hilversum.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Diepvriesman.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Hilversum
 • (Regio) nummer: 035 (+3135)
 • Centrale postcode: 1217
 • Populaire wijk: Centrum

Tips voor maaltijden

 • Tomatensoep met prei vg
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vissticks met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Draadjesvlees in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Hilversum aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden meestal geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool en Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Hilversum. Uw subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder andere Centrum, Noordwest, Zuidwest, Zuid, Zuidoost, Oost, Noordoost, Hilversumse Meent, Landelijk gebied.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een service waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Hilversum maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.hilversum.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1200, 1201, 1202, 1211, 1212, 1213, 1214, 1215, 1216, 1217, 1218, 1221, 1222, 1223, 1403).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan