Maaltijdservice Waterland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waterland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Waterland? Door middel van onze vergelijker achterhaalt u overzichtelijk verschillende services in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,10 per persoon. Smullen van Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool en Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Waterland krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWaterland
Netnummer020 (+3120)
Postcode1141
PrijsindicatieVanaf €5,4
Maaltijd suggestieSpinazie a la creme

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Waterland

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Waterland. Neem populaire maaltijdbezorgers als Van Marle of Picnic. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij uitstekende instellingen en zorginstellingen. Elke organisatie hanteert een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze website kan u daarom de bedrijven overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Heeft u speciale voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Waterland? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waterland. Ideaal voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel services hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als snoep of toetjes. Niet zelden gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Waterland

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Waterland? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensen en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Hieronder bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Catering MonnickendamHavenstraat 341141 AXMonnickendam
Vandaag Kook IkJan Nieuwenhuizenplein 111135 WTEdam
Zorgcirkel – De MeerminPaulus Pietersstraat 11135 GSEdam
BuurtzorgHermanus Reyntjeslaan 21141 HCMonnickendam
Keurslager SpronkHet Spil 401141 SGMonnickendam
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waterland voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Champignonsoep met rundvlees is verkrijgbaar vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen is er al voor €5,05.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Runderstoofpotje kan je kopen vanaf €6,05.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Bietensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Waterland. Meer hierover kan u lezen op www.waterland.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Tafeltje Dekje.

Feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Waterland
 • (Net) nummer: 020 (+3120)
 • Postcodegebied: 1141
 • Veel gezochte wijk: Monnickendam

Voorbeelden van maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Kibbeling met kruidendip
 • Asperge beenham schotel
 • Kick Through Spaghetti
 • Vispotje in botersaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Waterland aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of online. Het eten wordt standaard thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 gerechten. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Pasta Venetia en Varkensvlees in satésaus met nasi goreng. Hierdoor ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Waterland. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Waterland maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.waterland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 1153).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente