Maaltijdservice Marken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Marken? Aan de hand van onze vergelijker bekijkt u probleemloos diverse bezorgdiensten in de buurt. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,70 per gerecht. Aan tafel voor Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden of Speklapje in jus? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Marken geniet u van vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWaterland
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1156
PrijsindicatieVanaf €5,07
Maaltijd suggestieGehaktballen in uienjus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Marken

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Marken. Denk aan grote services als Kantenklaarmaaltijden.nl of EkoPlaza. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor tal van instellingen en zorginstellingen. Iedere service heeft weer een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze website kan u de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er specifieke wensen als onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Marken? Geen probleem! Veel bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Zo blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marken. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere firma’s bieden ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals vuilniszakken en desem bol grof. Normaal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Marken

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Marken? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een service die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei seniorenmaaltijden die mogelijk rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Broccoli rollade schotel of Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. Onderstaand vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Keurslager SpronkHet Spil 401141 SGMonnickendam
BuurtzorgHermanus Reyntjeslaan 21141 HCMonnickendam
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marken voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Champignon omelet bestelt u vanaf €6,85.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Okrosjka, een lekker bijgerecht en een dessert als Brownie als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Waterland. Meer details is beschikbaar op www.waterland.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Informatie

Voorbeelden van maaltijden

 • Linzensoep
 • Vissoep
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Marken bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De thuismaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is er een keus te maken uit 90+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen en Varkenslapje in champignonsaus. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Marken. De subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een partij waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Marken maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.waterland.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1156).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan