Maaltijdservice Zuiderwoude

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zuiderwoude voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zuiderwoude? Met behulp van deze website doorzoekt u supersnel diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,85 per keer. Genieten van Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Zuiderwoude geniet u van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWaterland
Netnummer020 (+3120)
Postcode1153
PrijsindicatieVanaf €5,05
Maaltijd suggestieGehaktballetjes in uienjus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Zuiderwoude

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Zuiderwoude. Bijvoorbeeld populaire partijen als Vers aan tafel en Ekonoom. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verscheidene instellingen en restaurants. Elk bedrijf hanteert een “eigen” keuken en voorwaarden. Aan de hand van deze website kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Bestaan er speciale voorkeuren als eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Zuiderwoude? Ook dan bent u welkom! Legio bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zuiderwoude. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo bestelt men snel praktische of verse producten als vanillevla of pate’s. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zuiderwoude

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Zuiderwoude? Of zoekt u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal leveranciers die mogelijk matchen met uw eisen voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Verderop ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig smaakvolle maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Keurslager SpronkHet Spil 401141 SGMonnickendam
BuurtzorgHermanus Reyntjeslaan 21141 HCMonnickendam
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zuiderwoude voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus is er al voor €5,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Nasi goreng, quorn, satésaus is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundergehakt, witlof, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,95.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom yum, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Chocolade ijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Waterland. Overige informatie kan u lezen op www.waterland.nl. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Waterland
 • Netnummer: 020 (+3120)
 • Centrale postcode: 1153
 • Lokale wijk: Monnickendam

Maaltijd voorbeelden

 • Kippensoep
 • Pilav
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Roerei met spinazie à la crème

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zuiderwoude bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste aanbieders hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De thuismaaltijden worden standaard bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen of Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Zuiderwoude. Een voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Zuiderwoude maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.waterland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1153).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan