Maaltijdservice Edam-Volendam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Edam-Volendam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Edam-Volendam? Aan de hand van seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten in de buurt. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,75 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip korma, rijstmix of Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Middels de maaltijdservice in Edam-Volendam beschikt u over uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEdam-Volendam
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1132
PrijsindicatieVanaf €5,12
Maaltijd suggestieNaturel-pannenkoek

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Edam-Volendam

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Edam-Volendam. We hebben het over interessante partijen als Van Smaak en Kooc. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Elke organisatie heeft zo een eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze tool kan u daardoor de bedrijven rustig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Edam-Volendam? Dat is niet erg! Erg veel bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Edam-Volendam. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse firma’s beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Op die manier bestelt u snel de boodschappen zoals koffiepads of vers fruit. Meestal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Edam-Volendam

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Edam-Volendam? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden meerdere magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot koolraap met appel of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Onderstaand ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – Friese VlaakFriese Vlaak 391132 MPVolendam
Zorgcirkel – Sint NicolaashofSint Nicolaashof 11131 GTVolendam
Frans Kelders CuisinierDen Ilp 33A1127 PCDen Lip
Keurslager TaamHoogstraat 31135 BZEdam
Zorgcirkel – De MeerminPaulus Pietersstraat 11135 GSEdam
Vandaag Kook IkJan Nieuwenhuizenplein 111135 WTEdam
Catering MonnickendamHavenstraat 341141 AXMonnickendam
BuurtzorgHermanus Reyntjeslaan 21141 HCMonnickendam
Keurslager SpronkHet Spil 401141 SGMonnickendam
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Edam-Volendam voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix is er al vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Tortellini gevuld met kaas bestelt u vanaf €3,6.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Pilav is er al vanaf €7,05.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Schaaldierensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Oranjevla als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Edam-Volendam. Meer daarover is beschikbaar op www.edam-volendam.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Diepvriesmaaltijden.

Belangrijke info

Maaltijd voorbeelden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Varkens-groenteschotel
 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Gestoofde spitskool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Edam-Volendam aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk populaire maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De menu’s worden niet zelden geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 30 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten en Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met thuishulp bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Edam-Volendam. Uw regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een partij waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Edam-Volendam maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.edam-volendam.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1130, 1131, 1132).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente