Maaltijdservice Landsmeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Landsmeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Landsmeer? Door middel van seniorenmaaltijd.nl treft u probleemloos verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,95 p.p. Aanschuiven voor Chicken Lunges en Babi pangang? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Landsmeer geniet u van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLandsmeer
Netnummer020 (+3120)
Postcode1121
PrijsindicatieVanaf €5,27
Maaltijd suggestieHeldere kippensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Landsmeer

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van Landsmeer. Neem grote aanbieders als Van Marle of Etume. Maar ook op regionaal niveau zien we allerlei initiatieven en restaurants. Elke partij hanteert een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van onze vergelijker kan u de bezorgdiensten gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Landsmeer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Landsmeer. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders voorzien in een speciale boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop men probleemloos verse of handige boodschappen als snoeptomaatjes of leverpastei. Normaal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Landsmeer

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Landsmeer? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel opties die mogelijk aansluiten bij uw wensen en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Forel met venkel of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – De KeernBurgemeester Postweg 91121 JALandsmeer
Samen Eten DuivendrechtDorpsplein 601115 CXDuivendrecht
Keurslager SchöninghGruttoplein 121113 HMDiemen
Zorgcirkel – Zoet invalMarktplein 121121 JBLandsmeer
Frans Kelders CuisinierDen Ilp 33A1127 PCDen Lip
Zorgcirkel – Sint NicolaashofSint Nicolaashof 11131 GTVolendam
Zorgcirkel – Friese VlaakFriese Vlaak 391132 MPVolendam
Keurslager TaamHoogstraat 31135 BZEdam
Zorgcirkel – De MeerminPaulus Pietersstraat 11135 GSEdam
Vandaag Kook IkJan Nieuwenhuizenplein 111135 WTEdam
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Landsmeer voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van factoren als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Chili con carne, gehakt, rijst is beschikbaar vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Penne pesto, kip, groene groenten vindt u vaak al vanaf €3,8.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gehaktbal met kruidensaus. Witte kool met kerrie. Gebakken roty aardappelen is er al vanaf €7,5.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Budae jjigae, een stukje fruit en iets lichts zoals Aardbeien als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Landsmeer. Praktische info leest u op www.landsmeer.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Proefpakket.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Landsmeer
 • (Regio) nummer: 020 (+3120)
 • Postcodegebied: 1121
 • Veel gezochte wijk: Landsmeer

Voorbeelden van maaltijden

 • Varkensprocureur in jus
 • Gehaktballen in uienjus
 • Koninginnesoep met kip
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Venkelsoep met dille

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Landsmeer aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor categorie maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers werken met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsRookworst met stamppot zuurkool of Rundervink in jus met stamppot broccoli. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Landsmeer. Deze subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Landsmeer, Ilpendam.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Landsmeer maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.landsmeer.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1120, 1121).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente