Maaltijdservice De Marne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Marne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in De Marne? Aan de hand van onze tool doorzoekt u probleemloos verschillende organisaties in uw regio. Een warme maaltijdservice, of een magnetronmaaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €3,95. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen of Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in De Marne ontvangt u voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
Netnummer0595 (+31595)
Postcode9961
PrijsindicatieVanaf €5,88
Maaltijd suggestieOmelet in champignonsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in De Marne

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de omgeving van De Marne. Neem populaire partijen als Van Smaak en/of Handgraaf maaltijden. Maar ook lokaal ontwikkelen zich tal van instanties en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert een heel eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de firma’s eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u specifieke wensen als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in De Marne? Ook dan bent u welkom! Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Later wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Marne. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere firma’s hebben ook een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zodoende koop u direct de boodschappen zoals slagroom of griekse yoghurt. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in De Marne

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in De Marne? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze thuismaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Op deze pagina bieden wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook verder over: Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
TSN ThuiszorgMeeden 3E9951 HZWinsum
Keurslager KampsRegnerus Praediniusstraat 109951 CBWinsum
BuurtzorgBorgweg 369951 BGWinsum
TSN ThuiszorgBreekweg 2e9965 TELeens
SPAR BergstraDorpsstraat 19974 PNZoutkamp
Klooster&BurenProf. Poststraat 19977 RNKloosterburen
Restaurant HunsingoheerdBorgweg 1009981 CJUithuizen
BuurtzorgHavendwarsweg 2 C9981 JSUithuizen
Catering- en Maaltijd Service Gangl UithuizenEdama 199981 NDUithuizen
Restaurant in De MiedenHoofdstraat 61a9982 ABUithuizermeeden
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Marne voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Pannekoeken met een gebakken ei kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel wordt al bezorgd vanaf €6,1.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Rundvleessoep, iets te drinken en iets lichts zoals Baklava als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente De Marne. Overige informatie treft u op www.demarne.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Koelvers maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: De Marne
 • (Net) nummer: 0595 (+31595)
 • Postcode: 9961
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijden suggesties

 • Kipfilet in saus
 • Gebakken witvis
 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Doperwtensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in De Marne bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd past bij uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De menu’s worden vaak bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree of Wisselmenu Asperge Brabanconne. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. We hebben het over hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening De Marne. De beschikbare regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.
 • Goedkope thuismaaltijden van een leverancier waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje De Marne maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.demarne.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9963, 9966).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente