Maaltijdservice Achtkarspelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Achtkarspelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Achtkarspelen? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl treft u moeiteloos diverse aanbieders in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,40 per keer. Smullen van Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree en Gebonden tomatensoep? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Achtkarspelen ontvangt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteAchtkarspelen
Netnummer0512 (+31512)
Postcode9285
PrijsindicatieVanaf €5,15
Maaltijd suggestieVarkenslapjes in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Achtkarspelen

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Achtkarspelen. Neem bijv. grote organisaties als Royal Foods of Coop. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verschillende partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier wordt gekenmerkt door zijn eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze pagina kan u daardoor de services gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Achtkarspelen? Er kan meer dan u denkt! Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Achtkarspelen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel firma’s bieden ook een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt u eenvoudig praktische of verse producten als koffieroomcups en melk. Vaak zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Achtkarspelen

Bent u specifiek op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Achtkarspelen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei menu’s die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Linzensoep met bleekselderij of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Hieronder bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig ambachtelijke maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVoorstraat 46a9285 NTBuitenpost
SPAR BijlsmaGreate Buorren 409263 PNGarijp
Alles ûnder ien DakE.M. Beimastrjitte 339261 VGEastermar
SPAR DrogehamDe Buorren 269289 HGDrogeham
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Achtkarspelen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook is er al voor €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst kan je kopen vanaf €5,85.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bruinebonensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Panna cotta om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Achtkarspelen. Aanvullende info kunt u vinden op www.grootegast.nl. Lees ook verder over Apetito.

Stats & Facts

Tips voor maaltijden

 • Bami goreng
 • Kippensoep
 • Paëlla
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Kip tikka massala, basmatirijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Achtkarspelen bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed het soort gerechten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Chili con carne, gehakt, rijst en Braadworst in barbecuesaus. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel senioren of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Achtkarspelen. De beschikbare voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Noord, Centrum, Zuid.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een service waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Achtkarspelen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.grootegast.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9873).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente