Maaltijdservice Twijzel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Twijzel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Twijzel? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u moeiteloos verschillende leveranciers in de buurt. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,60 per gerecht. Aan tafel voor Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree of Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdservice in Twijzel hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteAchtkarspelen
Netnummer0511 (+31511)
Postcode9286
PrijsindicatieVanaf €5,12
Maaltijd suggestieBami goreng met kipsaté

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Twijzel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Twijzel. We hebben het over grote services als Kantenklaarmaaltijden.nl of Budget meals. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante initiatieven en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze tool kan u daarom de bedrijven probleemloos op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Twijzel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Twijzel. Ideaal voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers beschikken over een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt men probleemloos praktische of verse producten als volle yoghurt en leverpastei. In de regel gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Twijzel

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Twijzel? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Hieronder ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u extra voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVoorstraat 46a9285 NTBuitenpost
SPAR BijlsmaGreate Buorren 409263 PNGarijp
Alles ûnder ien DakE.M. Beimastrjitte 339261 VGEastermar
SPAR DrogehamDe Buorren 269289 HGDrogeham
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Twijzel voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Poffertjes met poedersuiker is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst is beschikbaar vanaf €5,85.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rundvleessoep, iets te drinken en een dessert als Dame blanche ijs om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Achtkarspelen. Praktische info is beschikbaar op www.grootegast.nl. Of klik door voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Achtkarspelen
 • (Net) nummer: 0511 (+31511)
 • Centrale postcode: 9286
 • Populaire wijk: Noord

Tips voor maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Gebakken witvis
 • Chili con carne
 • Spekpannenkoek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Twijzel aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Viergroentenstamppot, gehaktbal of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Twijzel. Uw voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Noord, Centrum, Zuid.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Twijzel maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.grootegast.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9286).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan