Maaltijdservice Surhuisterveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Surhuisterveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Surhuisterveen? Met behulp van onze tool ontdekt u gemakkelijk diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,65. Ouderwets genieten van Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten of Varkensvlees, erwten, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdservice in Surhuisterveen beschikt u over uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieFriesland
GemeenteAchtkarspelen
Netnummer0512 (+31512)
Postcode9231
PrijsindicatieVanaf €6,9
Maaltijd suggestieSchelvis in Dijon-mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Surhuisterveen

We zien meer en meer maaltijdservices in Surhuisterveen. U kunt denken aan grote bedrijven als Apetito of Coop. Ook in deze plaats zelf zijn er prima partijen en verswinkels. Elke aanbieder onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er dieetwensen als veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Surhuisterveen? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Surhuisterveen. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men gelijk broodnodige boodschappen als vleeswaren of komijnekaas. Doorgaans zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Surhuisterveen

Gaat uw interesse uit naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Surhuisterveen? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse menu’s die mogelijk matchen met uw gesteldheid voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Hieronder treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR AdemaBuorren 139216 WBOudega
BuurtzorgEems 369204 JXDrachten
De LauwersLauwers 169204 GXDrachten
DagwinkelDoarpsstrjitte 139245 HPNij Beets
Slagerij VeltmanSchoolstraat 609251 ECBurgum
BuurtzorgVan Weerden Poelmanstraat 139254 CSHurdegaryp
Zorggroep – Bennema StateRijksstraatweg 1659254 DEHurdegaryp
Alles ûnder ien DakE.M. Beimastrjitte 339261 VGEastermar
SPAR BijlsmaGreate Buorren 409263 PNGarijp
BuurtzorgVoorstraat 46a9285 NTBuitenpost
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Surhuisterveen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt gevormd door elementen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Boe­ren­kool­stoof met ei is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot rucola met zongedroogde tomaten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm bestelt u vanaf €5,8.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Burgersoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Appelmoes als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Achtkarspelen. Praktische info kan u lezen op www.grootegast.nl. Op deze website leest u ook meer over Vloeibare maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Achtkarspelen
 • (Regio) nummer: 0512 (+31512)
 • Postcode: 9231
 • Veel gezochte wijk: Noord

Maaltijden tips

 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Omelet in saus
 • Oosterse zalm
 • Savooiekool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Surhuisterveen aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services hanteren een voordelig proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng en Alaska-koolvis. Hiermee zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Surhuisterveen. De beschikbare voorziening biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Noord, Centrum, Zuid.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een service waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Surhuisterveen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.grootegast.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9230, 9231).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan